- Google Pixel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Crabface #52202 üzenetére
Ez hogy lehet, mikor papíron:
Sickleflow 120m max zajszint 18,8dBA
ARCTIC P12 maximális zajszint 22,5 dBA
????
Csináltam gyorsan itthon egy tesztet:Cooler master A12025 max zajszint 19.8 dBA
Aeroocool shark max zajszint 26.5 dBA
az egyik chieftec házban aerocool shark van, ha odakeni neki 1300-as fordulattal, szól rendesen, most direkt megpróbáltam az asszony gépén, ugyanaz a ház (chieftec fi03) ugyanaz a cpuhűtő (ID cooling is 60), ugyanúgy itx lap, proci, m.2 ssd, ram és semmi más eltérés sincs, prime 95 alatt az ő cooler "mester" 120-asa lényegesen halkabb volt, miközben az 1500-on pörgött...
Még telefonra is letöltöttem egy decibelmérő appot, nyilván a kijelzett számok lényegtelenek, de azt igazolta vissza, amit ketten füllel is hallottunk, az Aerocool lényegesen halkabb volt.
Persze nem egyforma a proci és a lap sem, így nem derül ki, hogy egyik- másik mennyivel volt melegebb, talán eltérhet a bios beállítás is, de szerintem 58°C fölött maxra tettem mindkét ventit, szóval fogjuk rá, hogy hasonló, de hogy a fenti két ventiből hogy lehet a halkabb hangosabb, azt nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- alza vélemények - tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 32gb ( 4x8gb ) DDR4 3200MHz
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged