Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DonDennis

senior tag

válasz tlac #49453 üzenetére

"meg a riser-es megoldás sem szimpatikus"

Ha berak az ember hátra két 140mm eres kifelé szívó ventit akkor pont jó az a riser és a dual chamber dizájn mivel nem fűti egymást a cpu és a gpu, én mondjuk mindig is riseres gépeket raktam össze nekem bejön, ha nem a tradicionális helyen van, én szebbnek találom.

"én megvettem volna már az M1-et, de nehéz beszerezni, alapból drága és erre még rájön a vám, áfa, szállítás is"

Hát egy ilyen kvázi manufakturális ház mint ami egy m1, vagy dice case sose lesz olcsó, de viszont ha valaki akarja akkor simán meglehet venni, vagy ebayen keresni(ez olaszból jön pl.), na meg M1 már nem is tudom kb. 7 éves ház közbe sok verzioval de ha csak a V5-től számolom akkor is már 3-4 éves termékről beszélünk ennyi idő alatt lehet találni azért jó dealt. Nyilván a kellemetlenségekkel mint a behozatallal járó plusz költség azzal számolni kell, ha hivatalos oldalról veszi az ember de ha ezt nem tudja lenyelni az ember akkor igazából annyira úgy se akarja azt a házat, legalább is nekem ez a véleményem. Vettem anno Radikult distrot amire a vám és áfa kb. a distro árának fele volt, de nem izgatott mert tetszett kellet és brutál minőségű.

Új hozzászólás Aktív témák