- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
"meg a riser-es megoldás sem szimpatikus"
Ha berak az ember hátra két 140mm eres kifelé szívó ventit akkor pont jó az a riser és a dual chamber dizájn mivel nem fűti egymást a cpu és a gpu, én mondjuk mindig is riseres gépeket raktam össze nekem bejön, ha nem a tradicionális helyen van, én szebbnek találom.
"én megvettem volna már az M1-et, de nehéz beszerezni, alapból drága és erre még rájön a vám, áfa, szállítás is"
Hát egy ilyen kvázi manufakturális ház mint ami egy m1, vagy dice case sose lesz olcsó, de viszont ha valaki akarja akkor simán meglehet venni, vagy ebayen keresni(ez olaszból jön pl.), na meg M1 már nem is tudom kb. 7 éves ház közbe sok verzioval de ha csak a V5-től számolom akkor is már 3-4 éves termékről beszélünk ennyi idő alatt lehet találni azért jó dealt. Nyilván a kellemetlenségekkel mint a behozatallal járó plusz költség azzal számolni kell, ha hivatalos oldalról veszi az ember de ha ezt nem tudja lenyelni az ember akkor igazából annyira úgy se akarja azt a házat, legalább is nekem ez a véleményem. Vettem anno Radikult distrot amire a vám és áfa kb. a distro árának fele volt, de nem izgatott mert tetszett kellet és brutál minőségű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Jövedelem
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest