Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Buckey

őstag

válasz Mercutio_ #37883 üzenetére

A régi mindenképpen eladósorba kerül. Ahogy néztem, elég nekem ez a videóteljesítmény. Nem játszom, úgyhogy nem lesz vele gond.
    Egy csendes, letöltő-filmnéző gépet akartam, de ez jóval több, így marad elsődleges gépnek is.

[(#37881) Duracellm...] , kipróbáltam analóg jelellel is, ideiglenesen összekötöttem a negatívot a csavarokkal, de változás nem történt, ugyanolyan tisztán szólt mindkét esetben.

Ezt a kikapcsolt állapotában lévő cicergést kell még megszüntetnem, illetve tápot cserélnem, mert akárhogy állítgattam a BIOS-ban, ugyan úgy cicergett. 1A-es fogyasztót meg luxus lenne fölöslegesen járatnom 7/24-ben. Remélem, a másik, 75W-ossal nem lesz ilyen gond, mert akkor azonnal repül vissza, illetve ha nem lesz elég a teljesítmény (bár ezt kétlem), akkor is, és csere egy 100W-osra.
    Na, ez majd a jövő héten kiderül.

Meg tudnám csinálni, hogy a 230V-os kapcsolóval kapcsoljam be a gépet is, de akkor kikapcsolás után azt is ki kellene kapcsolnom. Vagy egy optocsatolóval oldanám meg, akkor csak a bekapcsoláshoz kell odamennem.

Új hozzászólás Aktív témák