- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
Ez nem volt igazán előrelépés, sőt, de ITX szinten a 4Ghz feletti tuningot nehéz csendesen lehűteni, még kompakt vízzel sem sikerült, részben ezért, részben a garancia miatt (most mindenemre van legalább 3 év), részben a hibás venti vezérlésű lapom miatt cseréltem.
Kisebb kompromisszumokkal az i5 igazából mindenre elég és 2-3 évig ez az i5-4460 is az lesz, azért nem várhatják el, hogy játékra mindenki i7-et vegyen, szóval ebben biztos vagyok.
A lepát azért is vettem, mert tudtam, hogy i7 ki lesz próbálva és az előző lapra nem ment fel komolyabb léghűtő. Le kell még mérnem, de szerintem erre nagyobb helyem lesz, amúgy egy COOLERMASTER Hyper TX3 EVO 6eFt-ért szerintem csendben letudja majd hűteni az i5-4460-at.
Amúgy mindenáron nem akarom eladni a Lepát, fekete piros mint a lap, biztos jól néznek ki egyben, csak kicsit luxus csak azért, hogy jól nézzen ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nyomtató topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged