- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
Ez nem volt igazán előrelépés, sőt, de ITX szinten a 4Ghz feletti tuningot nehéz csendesen lehűteni, még kompakt vízzel sem sikerült, részben ezért, részben a garancia miatt (most mindenemre van legalább 3 év), részben a hibás venti vezérlésű lapom miatt cseréltem.
Kisebb kompromisszumokkal az i5 igazából mindenre elég és 2-3 évig ez az i5-4460 is az lesz, azért nem várhatják el, hogy játékra mindenki i7-et vegyen, szóval ebben biztos vagyok.
A lepát azért is vettem, mert tudtam, hogy i7 ki lesz próbálva és az előző lapra nem ment fel komolyabb léghűtő. Le kell még mérnem, de szerintem erre nagyobb helyem lesz, amúgy egy COOLERMASTER Hyper TX3 EVO 6eFt-ért szerintem csendben letudja majd hűteni az i5-4460-at.
Amúgy mindenáron nem akarom eladni a Lepát, fekete piros mint a lap, biztos jól néznek ki egyben, csak kicsit luxus csak azért, hogy jól nézzen ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- One mobilszolgáltatások
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Asrock B760M PRO RS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Lenovo Legion Y540 Gamer Magyar Laptop i7 9750H 16GB DDR4 GTX 1650 Jó Akku!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest