Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• andrisbandi

őstag

válasz Möre83 #25254 üzenetére

"Nagy hülyeség lenne ház nélkül, csak egy "tálcára" összedobálni az alkatrészeket ..."
    - Nekem így "kellett" összeraknom, ugyanis a futárszolgálat házhozszállítás közben elveszítette a sz. házat.

Asrock Q1900DC
    4 GB ram a régi notiból
    (OFF)Az Acer noti adapter megszívatott, nem lehet rádugni, méretre hiába tűnik jónak, van egy szűk műanyag hüvely a csatlakozóban ami miatt az alaplapi DC tüske nem megy bele. Vettem egy Asus/ Thosibákhoz való(/OFF) adaptert 6 ropiért Modecom van ráírva, 90 wattos, szépen működik, garis.
    Samu SSD
    Samu noti vinyó

Először Ubuntut akartam telepíteni, de nem sirerült, kékhalál szerű fekete képernyőnél tovább nem jutottam.
    Win 8.1 és Win 7 simán felment, mindkettővel tökéletesen működik.
    A dirver CD-re Win7-nél természetesen égető szükség van.

A hőmérsékleteket csak egy szobai hőmérővel mértem, aminek van egy drótos külső érzékelője is. Ezt tettem a hűtőbordák közé (mint említettem, ház nélkül csak kicsapva az alaplap habszivacsára).
    18-19 fokos szobában mérve;
    22 fok, ez alá nem megy
    25-26 netezés
    28-29 HD videózás.

Ami picit furcsa volt, hogy a böngészés nem pattógósan gyors, inkább nyugodt, nem siet el semmit. Minden böngészővel próbáltam.

A Youtub-os videók korrektül, akadásmentesen mennek full HD-ban.

Minden 1080 videót faszán visz, fullhádé fölöttit is próbáltam egyet; 2160p, fél órás 2 gigás anyag, röccenés mentesen nézhető. A lejátszó programok között sem vettem észre különbséget, mindegyikkel okés volt. Window-os, VLC, MPHC

Játékra nem lesz használva.

Ha megjön véletlenül a CM 110-es házikó, először venti nélkül járatom egy ideig, nem hiszem, hogy szükség lesz rá, talán majd nyáron.

Ami a leg kellemesebb csalódás a leváltott notihoz képest, hogy ezt nem érdemes lekapcsolni, de hangja az nuku. Még a laptopvinyót sem hallom (nagyvárosi panel lakás).

A notit is ajándékba kaptam, ezt is, ugyhogy csak a vásárolt tápot számolom költségnek; 6 ropiból van egy korrekt gépem :D

• Mercutio_

félisten

válasz Möre83 #25254 üzenetére

Igen, az Ivy 10W-tal kevesebbet eszik, így nem is melegszik annyira és erősebb is, valamint a prociban lévő igpis jobbfolfőleg filmezésnél.

Új hozzászólás Aktív témák