- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crabface
senior tag
Méretre gyártott (harisnyázott) kábelt, honnan érdemes?
-
Crabface
senior tag
válasz
hegegabi80 #47822 üzenetére
Ott van alatta a venti. Az csak tol annyit neki...
-
Crabface
senior tag
válasz
hegegabi80 #47820 üzenetére
Azt én teljesen kihagytam. Sem az ssd tartót sem annak a tartóját nem raktam be. Statikai szerepe nincs.
-
Crabface
senior tag
válasz
hegegabi80 #47818 üzenetére
Nekem ez nagyon tetszik. Főleg, hogy nem kellett kamcsatkáról rendelni. 3 nap alatt megjött és áfa/vám mentesen. A riser is remekül van megcsinalva.
-
Crabface
senior tag
válasz
hegegabi80 #47815 üzenetére
A40 volt a terv de a zotac nagyon hangos volt az előtte lévő 1070-hez képest. Sajnos a zotacnak nincs 0dBm módja. A mostani kártyának van. Ezért akkor ha már A4 nem nagyon van a Rocket pedig nekem "kényelmetlen" volt építés szempontjából. Ebbe minden elfért.
Ha lesz alkalmam egy tesztre vissza rakom a zotac kártyát.
-
Crabface
senior tag
válasz
hegegabi80 #47810 üzenetére
Terhelve vga 72 fok, mellette proci 60 fok. Játék alatt vsync nélkül. Alig van hangja a gépnek...
-
Crabface
senior tag
válasz
hegegabi80 #47810 üzenetére
A Jonsbo házban olyan szélzaja volt a zotac mini kártyának majd felrepült... Alapon. Mondjuk terhelés mellett sem lett hangosabb legalább.
-
Crabface
senior tag
válasz
hegegabi80 #47808 üzenetére
Az elődben egy 1080ti mini volt, 21cm hosszban. 1mm hely volt még a gépházban... Azt sikerrel cseréltem el egy windforce 3x hűtős példányra.
Alapjáraton a vga ventik állnak csakúgy, mint a táp ventije. A három slim noctua 20%-on megy alapból így gyakorlatilag az is hangmentes. Valamint az l9i-n egy normál vastag redux venti lett a slim helyett. Nappali sarkában van az asztalom és a szobában ha egyedül van az ember akkor sem hallani, hogy be van kapcsolva a gép
Hőfokot még nem néztem, majd írok arról is infót.
-
Crabface
senior tag
válasz
hegegabi80 #47806 üzenetére
A50, igen. Amazonon elérhető.
Tripla ventis vga van bent
-
Crabface
senior tag
válasz
hegegabi80 #47747 üzenetére
Az a drága benne, hogy nem a polcról veszed le a mediamarkt-ban, hanem ha van rá igény csinálnak egyel többet.
-
Crabface
senior tag
válasz
hegegabi80 #47673 üzenetére
Jonsbo 12 liter, innen megyek 7.5 literre egyelőre. Aztán majd még lejjebb
-
Crabface
senior tag
válasz
hegegabi80 #47669 üzenetére
Csak kisebb lesz, felfelé már nem lépek...
Majd rakok ki képet ha kész a build
-
Crabface
senior tag
válasz
hegegabi80 #47665 üzenetére
Azaz és hamarosan majd eladó lesz coolerrel együtt...
-
Crabface
senior tag
Ennyire melegszik minden? 1600 az csak 65w és az 570 itx a maga 120 wattjával sem egy kazán...
-
-
Crabface
senior tag
válasz
AxBattler #47323 üzenetére
Gigabyte 1070 Mini volt eredetileg a konfigban ezt váltotta a Zotac 1080ti Mini. A turbolencia az ami a legzavaróbb, hőmérsékletet undervoltal sikerült némiképp mérsékelni. Gondolom az nem segít a 1080ti-nek, hogy négy oldalról szellőzésmentes fal veszi körbe pár mm-re. Ezért is gondolkozom a "szendvics" házra váltáson.
-
Crabface
senior tag
Sziasztok. Szerintetek érdemes elváltani egy Jonesbo U1+ -ról egy Kolink Rocket-re?
Jelenleg egy i5-7600 + 1080ti van a gépben és az utóbbinak kicsit melege van néha.
Mennyire szellőzik jól egy ilyen szendvics ház aminek perforált a teljes oldala?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged