- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crabface
senior tag
válasz
AxBattler #53482 üzenetére
1050ti papíron 75w, gyakorlatban nálam a lowprofile msi változat 50w körül fogyasztott gtaban.
7600, 4mag fix max booston ment egy rog lapban, 50-55w volt így a fogyasztása.
Ez volt a kezdő konfig a Jonsbo házban anno az sf600-al, ami azóta ismét nálam van a virágos akváriumban.
-
Crabface
senior tag
NR200P-be üveglaphoz, milyen voolert javasolnak? 153-154mm max ha torony. Vagy inkább topflow? Felül két gyári venti van és házat fűtő vga.
-
Crabface
senior tag
-
Crabface
senior tag
Az normális, hogy az SF600 gold játék után nem áll vissza passzív módba? Órák után sem...
-
Crabface
senior tag
válasz
zsirfecske #52992 üzenetére
Az 580 nem egy zabagép. Nekem volt egy Gaming X belőle az 100W-al megelégedett. Volt régebbi konfigom is amiben 2600x és 1080ti volt, az elment egy 550W-os Seasonic Platinum táppal. Szóval jó lehet a 450 plat., de én inkább nagyobbat ajánlok és menjen kevesebbet a venti... Custom kábelszett, meg nem olyan vészes, itt is vannak páran a fórumon, akik készítenek jó minőségűt. (nekem is így lettek)
-
Crabface
senior tag
válasz
hszilard666 #52981 üzenetére
Nincs itt semmi sértődés. Akusztikai és termális szempontból sokkal jobb ez a hűtő. Jelenleg a lehető leghalkabb gép volt a cél amire nem költök egy vagyont.
-
Crabface
senior tag
válasz
hszilard666 #52978 üzenetére
Nem én követtem el a hűtő cserét, már így került hozzám a kártya. Abban viszont egyet értek, hogy az egyik legszebb hűtő dizájn. Meg van még a dobozában az FE hűtő is, majd talán egyszer visszakerül rá....
-
Crabface
senior tag
válasz
viperabácsi #52973 üzenetére
Gigabyte Z490i Aorus Ultra
i5-11400f
Corsair LPX
1080ti founders
SF600 -
Crabface
senior tag
válasz
viperabácsi #52970 üzenetére
Én használok. Imádom... de utálom.
Design szuper, kompatibilitás szuper, egyszerű szerelni, rengeteg opciód van mit hova akarsz rakni, sokféle színben van már.
Szerintem nagy, kábelmenedzsment zéró ha nem használsz egyedi kábeleket. Pont annyira nem nagy, hogy bizonyos dolgok elférjenek benne ami alap lenne. Ropi lemezek mindenhol, porszűrő nekem mindig felpöntörödik, mert két oldalon van csak mégnes, nem mind a négyen. Gyári ventik hangosak, ha nincsenek rendesen leszabályozva. Tetején a rács, nekem a közepe felé homorodik.
Hatszor átépítettem és kétszer mentem pszichológushoz mire révbe értem:
-
Crabface
senior tag
válasz
zsirfecske #52934 üzenetére
Fincsi konfig!
-
Crabface
senior tag
válasz
hszilard666 #52746 üzenetére
Hangos? Intel stock hűtő?
-
Crabface
senior tag
válasz
hszilard666 #52742 üzenetére
Abba a házba nem nagyon való víz...
-
Crabface
senior tag
válasz
hszilard666 #52716 üzenetére
Nincs neki hely
-
Crabface
senior tag
válasz
hszilard666 #52696 üzenetére
Max ha eladtam a virágos házat...
-
Crabface
senior tag
válasz
hszilard666 #52693 üzenetére
Nem tudom, de én is szemezek vele...
-
Crabface
senior tag
válasz
hszilard666 #52624 üzenetére
Phanteksbe csak Pure loop vagy m22 víz az opció, mert elul van a radiátor és felül a cpu blokk. Levegős kerregő pumpát csak az említett kétt megoldással lehet elkerülni. Vagy custom loop...
-
Crabface
senior tag
Cooler Master NR200 színek: [link]
-
Crabface
senior tag
-
Crabface
senior tag
válasz
hegegabi80 #52415 üzenetére
Én is felraktam rá az üveget, de amilyen okádás kábelmenedzsment szempontjából a ház, ment is vissza rá a rácsos oldal. Azóta meg bekerült a víz, így az üveg már nem is opció
-
-
Crabface
senior tag
-
Crabface
senior tag
válasz
cinemazealot #52385 üzenetére
Mondjuk LEGO az van kéznél mindig a lakásban...
-
Crabface
senior tag
válasz
cinemazealot #52383 üzenetére
És ha nekem nincs Steve Jobs-om?
-
Crabface
senior tag
Nah bekerült az NR200P-be a 280-as víz. Végre csend lett a sarokban...
-
Crabface
senior tag
Ismerős ITX lapot keres. Tud valaki olyan valakiről akinek feleslegessé vált a lapja? i5 9. gen- től felfelé vagy Ryzen 1000től felfelé.
-
Crabface
senior tag
válasz
hszilard666 #52208 üzenetére
Szerintem mindegy a kártya hűtése. Throttling nem lesz, maximum a boost nem lesz akkora. LTT-n tripla ventis 3080-at is raktak a ház brandelt változatába.
-
Crabface
senior tag
Nem csak a dBA-n múlik. A sickleflow-nak magasabb kerregősebb hangja van, a P12-nek mély mormogás. Ez engem sokkal kevésbé zavar ez a tónus.
-
Crabface
senior tag
További tapasztalatok az NR200-al.
- Gyári ventiket P12-re cseréltem. Ég és föld a Sickleflow vonyításához képest csak halk humm van játék közben is.
- MSI 1080Ti Gaming X alá alulra nem fér be normál 2.5cm-es venti csak slim. A shroud engedi, de a kártyán lévő venti lapátjai beleérnek a házventik keretébe.
- Kényszerből L9i van most a procin, egy hátsó befelé fújó 92mm Noctuával. Ez így járható útnak tűnik, de mindenképpen lecserélem a kis lapos hűtőt. (víz?)További tervek:
- Deshroud + p12 teszt a vgan
- Esetlegesen váltás vízre
- Ha nem lesz víz valami nagyobb procihűtővel is bepróbálkozni
- Gyári harisnyázott kábelszett beszerzése az SF600-hoz (vagy az sf vagy a sima starter) -
Crabface
senior tag
Közben elkészült az NR200P rev.2 build. Ezúttal Rocket Lake alapokon...
Majd ha meglesznek a custom kábelek akkor lesz kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest