- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
Hű, nem is tudom pontosan mi volt a sorrend amivel a profil mentés, aktiválás, és windows startnál indulás opciókat kellett aktiválni, hogy utána jól működjön. Talán pont ez amit írtam és ha be volt kapcsolva a windows-zal indulás, akkor nem töltötte be a profilt hiába mentettem és aktiváltam később. Nekem is csinált ilyet.
Illetve a curve editor is hibásan jelenít meg kapcsolgat dolgokat, de nagyon sokadjára azt is működésre tudtam bírni (a megjelenítés rossz, de jól működik most). RTX 3070 van nekem. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
viperabácsi #57509 üzenetére
X300-ba szerintem [ez] beférne egy L9-re. Persze a Noctua szivacs szebb megoldás.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
sff-cucc #57502 üzenetére
Valszeg az a Noctua jobb hang szempontból. Amikor próbáltam ezt a tölcsért akkor hangosabb volt mint egy saját szögletes verzió, cserébe mondjuk jobban hűtött (vagy csak rosszul mértem). Gondolom a Noctua az a "best of both worlds".
Más kérdés, hogy a Blackridge nyert nálam végül.
#57501 Rick4: HA-n néz körül, többen vállalnak ilyet, van akik nagyon apró/részletes modelleket is szépen megcsinálnak. Amit mutattál az egy macerás modell, kelleni fog support ("tartó elem") hozzá, az meg még több anyag.
(Nekem egy Ender 3-mam van, szóval magamnak kinyomtatom ezeket, de nem vállalok bérgyártást.)
#57503 sff-cucc: +1 a 3Dee-re, amíg a Boráros mellett voltak kolléga nyomtattatott náluk, ügyesek, jók.
-
sasNAXO
aktív tag
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
FireKeeper #57399 üzenetére
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
flashpointer #57396 üzenetére
SFX + ~0.5 cm a kiálló csatlakozóival.
Ezeknek nem borzasztó a venti hangjuk? Mintha a CM SFX szériával az lett volna a gond? -
sasNAXO
aktív tag
válasz
viperabácsi #57208 üzenetére
Volt itthon mind három, de sokat nem filmeztem róluk hogy érdemi összehasonlítást mondjak. A 3400G szerintem overkill a célra, én azt elvetném.
A 3200G mindenben gyorsabb mint a 3000G, de a leírt céllal nem tudom, hogy érdemi előnyöd származna-e belőle. Cserébe ugye a max. 35W helyett 65W lesz (én úgy csináltam, hogy Windowsban le van fogva max. 90%-ra a proci és így nem boostol, nem kell úgy hűteni ha Windows kedvet kapna használni valamiért). -
sasNAXO
aktív tag
válasz
hoffman_ #57188 üzenetére
Gigabyte RTX 3070 Eagle nem jó még a Ghost S1-be?
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
hoffman_ #56837 üzenetére
Én most T1-ben gondolkodok, az új titánium nagyon bejön, csak hát az ára...
Tinkercadhez. Javaslom nézegess mindenféle venti rögzítő tervet pl. thingiverse-en és ha valami jó alapot találsz, akkor azt lehet importálni a tinkercad-be és akkor abból kiindulni vagy csak referenciának használni ahogy dolgozol. Pl. az SFX táp rögzítő helyeihez is találsz példát, pl. ebben itt látod hol vannak a csavarhelyek. Stb.
Én agyaltam rajta, hogy megveszem a Ghost S1-et, plusz a custom spine-t, és csak azért is megtervezem hozzá, de aztán úgy voltam vele, hogy akkor már egy T1 inkább. Valahogy nekem jobban is tetszik. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
hoffman_ #56828 üzenetére
Én múltkor amikor levitték az S1 árát 60 körülire, akkor próbáltam felkutatni - pont amiatt amit írtál, hogy kell egy egyedi gerinc bele, meg még egy ilyen hogy használható legyen - de feladtam végül, nem találtam meg.
Egyébként ha kísérletezős kedvű vagy, és van is otthon 3D nyomtatód, akkor lehet meg tudod tervezni te is, pl. egy tinkercad-ban egész jókat össze lehet dobni.Mondjuk a végleges nyomtatás más kérdés, ez tuti ABS, az meg macerás. ...aztán akkor a beleölt idővel kb. ott vagy, hogy lehet olcsóbb lett volna megrendelni.
Szerk.: Látom ezt lassan sikerült megírni és elküldeni.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
hegegabi80 #56768 üzenetére
Xpenology a "nem gyári" synology rendszer megnevezése, volt hozzá külföldi fórum, ott aztán minden infó fent van. Nem kellett érte fizetni sok éve, gondolom most sem. (Valami ilyesmi volt, hogy a synology rendszer sok open source dologra épített és ezt használták ki asszem.)
Nem minden HW-re ment fel viszont, meg az elején volt amit macera volt bekonfigolni, de ha egyszer sikerült, akkor mintha egy synology nasod lett volna, töredék áráért. Nekem anno HP Microserveren volt. Mondjuk a rendszerfrissítésekből megvolt mit volt szabad felrakni, meg mit nem, mert utána nem ment....lassan gépelek.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Hatvan9 #56542 üzenetére
Nekem AMD Ryzen procival volt hasonló. Ott a prociban a memória vezérlő kattyant meg, látta a ramot, a típusát, adatait ki is olvasta, a Windows szépen elindult két rammal, de amint a 32GB kitből több mint 16GB-ot kellett használni (tehát a második ramot is
), azonnal restart, és csak a rossz (nálam második) slottal nem indult.
Szerencsére volt nálam két proci, két ram, és két alaplap, hogy kinyomozzam, mi a fene történik, de "buli" volt, mert pont egy frissen vett alaplap tesztje közben derült ki... -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Qkackca #56521 üzenetére
"Pure Rock LP, 45mm, 100W TDP": De megörültem amikor olvastam, pont szereltem az In Win Chopint, mondom hű veszek egyet bele, erre alaposabban megnézve ugyanúgy oldalra fúj az AMD procikon mint a Noctua L9a.
Igazán kijavíthatták volna benne, de úgy néz ki arra már nem futotta. Intel procira lehet függőlegesen rakni, szóval ott nincs ilyen probléma...Superbuy: Ha rendelsz kérlek írd le a tapasztalataidat, nekem is van ott ami tetszik (+redditről egy build hozzá).
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Crabface #56398 üzenetére
Én is éppen csodálkozom, hogy egész halk tud lenni a DAN A4-SFX, hangosabbra számítottam (és én is harapok a hangokra). Mondjuk nálam valami rezonál nagyobb venti fordulaton, még azt ki kell derítenem micsoda, de utána a játék közben is elfogadhatónak tűnne már.
#56395 ANOka: Ezeknél a félig víz, félig levegő hűtéseknél nem éri meg jobban egy teljes vizesblokk és valami custom loop?
(Én amúgy levegő+deshroud párti vagyok.)
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Nirvanus #56380 üzenetére
4-es Noctuával halkabb, de egyéni preferencia kérdése a dolog, meg picit táp függő. Nekem SilverStone FX350-G volt, "érdekes" venti vezérlése volt, alaplapra kötöttem ki inkább a Noctuát. És így se tudtam teljesen megszeretni.
Ezen kívül kérdésesek még a kábelek mennyi helyet foglalnak, de a flexguru pont hogy fullmodu, szóval itt megoldható kényelmesen a saját kábel is.
18-ért szerintem jó vétel (hát még ha jár mellé valahogy a 14 nap elállás akkor must buy). -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Pista0001 #56313 üzenetére
Sok feltételnek csak részben felel meg és szerintem abnormális ára van, de hátha még nem láttad. Inter-Tech SC-2100 Számítógépház - Fekete - BestMarkt
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
hoffman_ #56307 üzenetére
A sok olcsó bányász kártyával szerintem már nem az nV-t támogatod.
Undervoltolj. Nekem is -40W a RTX 3070 -em most kb., picit lejjebb húztam gyári órajel alá, nem is tudom már melyik teszt ment közben, talán a Unigine Heaven, 240W helyett lett 200W.
Szerintem az a gerinc nv kártyákhoz must-have....ha már a "sport", még át se költöztem az DAN A4-SFX-be, de már az akciós Ghost S1 árakat nézegetem.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
hoffman_ #56292 üzenetére
Mielőtt lecsapsz rá, létezik az 5700X is, az 65W TDP.
Az 5700G pedig csalóka, mert külső GPU-val sem engedi olyan magasra a proci rész fogyasztását mint egy 5600X mondjuk. (Vagy csak lehet nálam nem stimmel valami, bár eddig konzisztensen ilyen volt amikor teszteltem.)Szerk.: Ja és a 3600->5600X váltásra. Szerintem érezhetően jobb az 5600X. Én 2700-ról váltottam 3600-ra, az valahogy nem jött be, aztán 3900X-re, na az mindenre sok volt
, most vissza 5600X-re és nem érzem hátrányát. Persze valszeg egy 5700X még jobb lenne, dehát az nem ~70.000 Ft. mint az 5600X volt HA-n.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #56199 üzenetére
Csak 45 terheléssel?
Akkor az jó lesz a Deckbe. BTW nekem WD SN530 van benne, nem mértem hőfokot amikor külső házban teszteltem, de az sem volt hűvös kézre.
A Samsung 970 EVO Plus-om asszem volt hogy 60 volt (borda nélkül). Most hidegindítás után 40 fok alapjárat és van rajta borda és NH-C14S topflow venti van fölötte.
-
-
sasNAXO
aktív tag
Nem vagyok otthon vizes témában, csak félreraktam hátha egyszer mégis meggondolom magam.
Amúgy amit írtál, én ott csak 20,5mm magasat látok, de lehet rosszul nézem.
Én kimondottan elégedett vagyok az NR200-zal.
Bár most éppen agyalok/méregetek hogy tudnék downsize-olni egy DAN A4-SFX-be, de erről nem az NR200 tehet, jelentem velem van a gond. -
sasNAXO
aktív tag
Én ezt mentettem el, hogy bemegy felülre mod nélkül, 15-ös ventikkel.
Szerk.: innen: Triple radiator hardline loop in the NR200P! : sffpc (reddit.com), van még imgur album is linkelve a hozzászólások között. -
sasNAXO
aktív tag
Valaki esetleg meg tudná nézni, hogy az Alpenföhn Black Ridge-nek a venti lefogató csavarjai milyen csavarok? M3 menetes lenne?
Illetve ha esetleg valaki pont meg szeretne válni a kérdéses hűtőtől az is érdekelne. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Zirowe #55915 üzenetére
Most így belegondolva, van otthon egy alpine 11 pro hűtőborda, lehet egy olyasmit valahogy fel lehetne applikálni (nekem egy NUC van N3050-nel, de hasonló mint a BACE).
Ha jól rémlik van alpine passzív borda 35W-ig, valszeg elég érdekesen nézne ki a házból kilógva, de lehet nem lehetetlen. -
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Speed® #55663 üzenetére
Kingstonnak van 8GB-s VLP ramja: KVR26N19S8L/8, nincs rajta XMP profil, de 3333MHz-n és CL16-on elketyegett nekem. Persze ha nézted akkor tárgytalan.
-
sasNAXO
aktív tag
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Speed® #55629 üzenetére
Gigabyte B550I-nél a 2.5Gb LAN nekem eddig csak gondot okozott, igazából nem jártam utána, de 1-2 naponta megszakad a hálózati kapcsolat és vezérlőpultban le- majd vissza kell kapcsolni az adaptert hogy utána szépen menjen tovább újra minden...
Én hosszú reménytelen várakozás után vettem 55-ért, pedig sokaltam érte. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
hegegabi80 #55589 üzenetére
Plusz amikor fent lesz rajta az üveg, annak fekete lesz a kerete, tehát más lesz az összkép.
Szerk.:
Francia91: Ja igen és szerintem jól néz ki! -
sasNAXO
aktív tag
B650 majd októberben jön leghamarabb. Nem tudom van-e értelme várni rá, ráadásul (értelmezhető teljesítményű) integrált grafikás procik nincsenek is még bejelentve.
Noctua AM4 lefogatók jók AM5-höz is (van kivétel azért). -
-
sasNAXO
aktív tag
Amint megérkezik a házad, megtudod.
Szerk.: Addig is itt egy videó. -
sasNAXO
aktív tag
Felülre nincs gyári 15mm-es rögzítő. De lehet pl. 3D nyomtat(tat)ni hozzá.
Szerk.: Nekem is az van fent, most csak a CPU hűtő felett, jó venti.Igazából létezik ATX táp fogadó adapter is az NR200-hoz, csak akkor asszem bentről szívja az ATX táp a levegőt. Mintha a Cooler Master Store-ból lehetne is rendelni. Meg is van.
Én maradnék az SFX vonalon, az szépen hátulról szívja magába a levegőt. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
AxBattler #55526 üzenetére
Egy Noctua A12x25 árából jelenleg kijön egy Arctic P12 value pack (5 db).
Írom ezt úgy, hogy csak Noctua van a gépemben. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Francia91 #55524 üzenetére
Nekem eredetileg egy apróról lőtt használt Corsair SF450 volt a gépben, majd gépfejlesztéskor gondoltam ne járjon maxon, vettem SF750-et helyette.
Na ott az első nagyon ciripelt, a mostani már csak nagyon halkan ciripel. Mondjuk normál méretűSeasonic-kal javítom magam:FSP Aurummal (ráadásul egy méregdrága passzívval) is jártam úgy hogy ciripelt, szóval ez nem feltétlenül mérvadó. -
sasNAXO
aktív tag
Mondok egy nem szokványosat, aztán vagy tetszik vagy nem.
Szóval ha jól értem először nem lesz videokártya a gépben. Talán elég lenne egy 120-ast az alaplap alá rakni, egyet az alaplap fölé, és az U9S-t pedig függőleges irányba állítani, tehát hogy felfelé fújja ki a levegőt.
Ezt ha lesz később videokártyád valszeg át kell majd rendezni, mondjuk nem tudom az U9S ventije mennyire lesz majd közel a videokártyához így függőlegesen - itt egy D9L példának hogy mire gondolok, ennek ugye középen van a ventije, nem alul...
Noctuából szerintem a legjobb 120-as az A12x25 PWM csak éppen messze nem költséghatékony; olcsónak, nem Noctának, de nagyon jónak az Arctic P12 PWM-et szokták ajánlani; és van amúgy ventis topik, mondjuk ott az ajánlott ventik között szerintem elvből nincs Noctua. -
sasNAXO
aktív tag
A tápról nem tudok nyilatkozni (Seasonic jó szokott lenni mondjuk), csak azt látom hogy SFX-L, asszem az okozhat meglepit ha felülre is kell venti - majd valaki kijavít ha tévedek, de mintha SFX-L táp esetén nem mehetne 25mm-es venti fentre az NR200-ba.
Az U9S jó, nekem a "féltestvére", a D9L volt, az talán hangyányit gyengébb, de az is szép csendben végezte a dolgát. (Megértem miért szereted őket...)
-
sasNAXO
aktív tag
Itt a memóriához mondanám, hogy a Ryzen 5xxxG prociknál elméletileg ha csak a grafikus részt nézzük, fontosabb a magas frekvencia, mint az időzítés. Nekem most lett 4400MHz-es memóriám, teszteltem, valóban így néz ki, de nem hatalmas számokról beszélünk, lásd pl. youtube videó a témáról.
A táphoz pedig azt javasolnám, hogy olyan helyről vedd ahova könnyű visszavinni ha ciripel.Volt egy néma Corsair SF450-em, majd vettem egy SF750-et amit vittem is vissza és most a második SF750-em se teljesen néma, de asztal alól már nem hallom.
Végül pedig az NR200-ba, ha a szellőző oldallappal használod, kényelmesen elvan egy Noctua NH-C14S, ami alapjáraton és bizonyos teljesítményig nagyon néma. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
hegegabi80 #55439 üzenetére
Nekem az ID-Cooling XF-12025-RGB pont a 4pines 12V-s header-re ment (ha jól értem az eredetileg procihűtő venti LED helyére). Tök érdekes hogy nem egységes...
-
sasNAXO
aktív tag
Szüleim gépében 2+ éve ha minden igaz ez az rgeek teljesít szolgálatot. A náluk lévő külső tégla nem rgeek, de nekem is van egy saját 120W-os rgeek téglám (ami egyébként nem coil whine-ol, ellenben az EU garis cucc szüleimnél igen), meg ugyanez a pico psu csak már átkebelezve. Eddig még egyik sem adta fel (én nem használom minden nap, cserébe pl. 3400G-n hűtéshez terheléses tesztek is mentek vele).
Nekem szintén valami alis kis pico psu-ról ment egy 36W-os külső tégláról egy kis itx gép ami ilyen mini linux szerver volt, samba, pihole, ilyesmi, 24/7-ben ment, sose volt gond vele (volt benne egy kis venti azért, tehát volt minimális hűtés). Fogyasztást sose néztem, egy N3150-es ITX alaplap volt, 6W-os CPU-val, szóval sok nem lehetett.
Azóta egy Intel NUC (NUC5CPYH) váltotta, pont elég a 2 magos2W-os*proci még amire nekem kell és valszeg még kevesebbet fogyaszt.*Szerk.: Most nézem ez az N3050 is 6W.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
AxBattler #55375 üzenetére
Jelenlegi árazás mellett előre félek az árától.
Amúgy szerintem egy 2.5-es vinyó talán elég, az új alaplapokon már többször kettő M.2 foglalat szokott lenni és nekem kimondottan tetszik hogy lehet nagyobb M.2 bordát rakni (ha oda esik az alaplapon), pont most szívtam hogy a 3mm-es borda se fér rá az M.2-re a sima Chopinnál.
-
sasNAXO
aktív tag
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Pakmara #55102 üzenetére
Ezzel óvatosan, első ITX gépet én is szülőknek raktam össze, azóta van kettő másik magamnak itthon.
Köszönöm, de így, hogy látom már mennyi fém van benne, nem élek vele, fém dolgokkal nem tudok/merek (még?) dolgozni.
A táp amit kérdezel: SilverStone SST-FX350-G, eredeti ventivel elég hangos tud lenni, Noctuával jobb, de nekem azzal se tetszett. Mondjuk nekem erre harap a fülem eléggé.
Végén még a második képen látható rácsot is kivágtam a táp végéből, mert a venti ahogy fújta rá a levegőt még azzal is hangot gerjesztett.
A jelenlegi megoldás egyébként ez, itt egy moddolt pico psu van (15AWG vastag kábelekkel), amit egy MEAN WELL RPS-200-12-C (ennek is hogy felment az ára) lát el 12V-tal. Ehhez viszont így nincs se 2.5"-es drive, se GPU.
#55103 hszilard666:
Talán az a táp is megoldható lenne.Más, lehet picit közérdekű, nem tudom ki használ(t) itt VLP ramot, lett egy pár ilyenem: KVR26N19S8L/8
LassanMár több, mint 3/4 órája megy egyszerre a y-cruncher (1-6-0) és a Unigine Heaven tesztelésképpen, Ryzen 3400G, Asrock B450 itx és a ram pedig jelenleg:
3333MHz, cl 15-19-19-19-36, minden más auto időzítésekkel, 1.35V, eddig stabil.
Nyilván nem egy Trident Z Neo, de valamit valamiért. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
hszilard666 #55098 üzenetére
Bocsánat, én a Noctua modra gondoltam hogy nem túl nehéz.
A K39 maga jó kis cucc. Én végül cseréltem mert GPU-t a jelenlegi gazdasági helyzetben nem raktam bele, aztán sok az üres hely benne és így lett helyette más.
[kép] [kép]
Nagyon poén volt ilyen fogantyúval rakosgatni mindenhova (másodgép volt). -
sasNAXO
aktív tag
válasz
hszilard666 #55085 üzenetére
És nem csak drága a táp, de hangja is van. Még Noctua moddal is.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Francia91 #55028 üzenetére
Nem fér el, azért van tákolva.
Az eredetileg 2.5"-es SSD-t tartó lyukak jobb oldalára pont bement két láb a 3,5"-es HDD-ből, úgyhogy az tart, meg két ragasztós gumipöcök a bal oldalon ami eltartja és akkor erre van ráhúzva gyorskötözővel. Illetve kellett alá egy 90 fokos sata+power csatlakozó toldó. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Francia91 #54996 üzenetére
Állítólag nem rossz, akartam venni de nem jött össze. Ilyen "közepes" top flow még a Noctua NH-L12S, 3400G-vel (65W TDP) éppen megbírkózik terhelés teszt mellett egy 3.8L -es házikóban. Arra is tudsz felső ventit rakni.
-
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Mclovin #54916 üzenetére
Hát akkor passzolok. Cinebench-et nem futtattam, én y-crunchert szoktam. És ugye én nem nyúltam a beállításokhoz (se OC, se UV, csak a memória XMP bekapcsolva).
Olyat láttam már, még 2200G-vel, hogy amikor nem volt elég a hűtés akkor a hőmérséklet és a fogyasztás is nagyon megszaladt vele, de feltételezem nálad nem ez a helyzet. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
Mclovin #54912 üzenetére
Most vagy rosszul nézem, vagy a teljes rendszert mutatja a táblázat, nem csak a procit.
Amit én írtam az a proci fogyasztás önmagában, pl. amit a hwinfo kiír (full package power vagy ilyesmi néven).
Nincsenek már meg, de Ryzen 2700 és 3600 (mindkettő 65W TDP) olyan 85W környékén tetőzött. A 3900X (105W TDP) megy el olyan ~145W -ig.
(Természetesen ezek mind alapbeállítások mellett voltak.) -
sasNAXO
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Google Pixel topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DDR4 RAM modulok
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest