- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler #53158 üzenetére
Nagyon jó kis kuckó, de most én is kis vékony (Cemo M1) APU-s gépre hajtok.
Ennek örülök, hogy ez az elrendezés köszön vissza egyre több házból, talán így lehet a lehető legkisebbet kihozni belőle.
Bár van itthon egy ilyen elrendezésű V9, de azért ez mégis csak kisebb. -
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler #53147 üzenetére
Igen arra én is emlékszem, meg talán még előtted valaki említette is, hogy lehet megveszi és kipróbálja. Ezzel a felxgurut szemezek már én is régen, de a közel 30K ára eléggé visszatart, meg jobb lenne már belőle a 300W-os.
Na meg az a modularitás eléggé, max annyi ha nincs külön ssd/hdd, akkor az egyik kanóc elhagyható, de ez fájna a legkevésbé. -
hegegabi80
addikt
válasz
PROTRON #53134 üzenetére
Annyira nem fontos, úgy is 300W-os TFX tápról fogom üzemeltetni, amin ráadásul a cpu csati 8 pines. Így biztos bírni fogja a tuningot.
Esetleg még flex atx tápon is gondolkodtam, de abból sincs hú de nagy választék, 250w-os FSP-t találtam.
Mivel már megvan a TFX az marad egy darabig. -
hegegabi80
addikt
Ha m.2 nem jöhet szóba, az SSD-t bárhová teheted. Nem kell azt feltétlenül a gyári tartóra, ha van egy kis hely máshol a házban mehet oda. Esetleg alaplapi tálca mögé is, ha van/lenne hely.
Álló vagy fekvő kellene? Én még a bangood-on megnézném a Cemo házakat, cseh raktárból ingyen kihozzák. Én is onnan rendeltem egy Cemo M1-et, igaz nálam tfx táp megy majd bele. -
-
hegegabi80
addikt
válasz
Grave_444 #52877 üzenetére
Így igaz, meglenne a távtartó mérete, sőt meg is vehetném, mert a szürke nekem jobban tetszik.
Ismerős szitú, de én most kicsit lehiggadtam, az árak is az egekben, meg valahogy nem élvezem már annyira mint korábban.Jah a normális Flex táp engem is érdekelne 300-350W környékén minél olcsóbban.
-
hegegabi80
addikt
válasz
Grave_444 #52873 üzenetére
Egyiket se. A V9 sokkal jobb mint a másik kettő, meg különben is most raktad össze nem olyan rég. Nem kell állandóan cserélni a cuccokat.
Ez már függőség, vagy az oda vezető út.
Viccet félretéve hszilard666-nak igaza van, az sfx tápos lesz a nyerő. Bár ott is csak a legjobb tápok jöhetnek szóba. Flex ATX-ben a 40 cm kereplő biztos nem halk. Max netezéshez vga nélkül.
-
hegegabi80
addikt
válasz
zsirfecske #52864 üzenetére
Az is lehet, hogy ez meg az én gépházam volt.
Amúgy itt már szinte mindenki ismerős mindenkinek.
A Seasonic tápod meg köszöni jól van, volt egy keveset használva, de most várja az új kuckóját, hogy kialakítsam megfelelően a helyét.. -
hegegabi80
addikt
válasz
zsirfecske #52858 üzenetére
-
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler #52843 üzenetére
Ez az Inter-tech nem is tűnik rossznak. Bár elég bátor 300W-os tápon a 6+2 vga csati, és még van mellette egy molex meg 3 sata. A 12V is 4+4-es rajta ez is gy plusz jó pont. Már csak a belső alkatrészek kérdése maradt, illetve a venti. Ennyi pénzért el tudom képzelni, milyen lehet a belseje, de vga nélküli rendszerhez jó lehet.
-
hegegabi80
addikt
-
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler #52768 üzenetére
Gyárilag adnak is hozzá 2 db 80x15 vagy 10-es ventit molex csatival ha jól emlékszem. Még ki se próbáltam, mert én is úgy voltam vele, majd veszek oda 2 db Akasa 80x15 ventit, hogy lehessen vezérelni, meg alulra a tfx táp elé a harmadikat. IS-60-on lévő 25-ös venti meg tud még kívülről szívni levegőt az oldallemezen keresztül, apus rendszernek ennyi elég is lesz szerintem. -
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler #52766 üzenetére
Ha jól értem és állítva van a ház, akkor az aljába és a tetejébe akarod az 1-1 92 mm-es ventit.
Ha igen, akkor ez már meg van lőve, a tetejébe max 15-ös fér be, mert nem fér el az alaplapi tálcától és az alaplaptól.
Úgy van ennek a ventinek a rögzítése megoldva, hogy vissza van hajtva az alaplapi tálcából és oda lehet csavarral a venti egyik oldalát rögzíteni 1-1 csavarral, így max 15 mm-nek van hely, de lehet csak 80-as fér be így is. Ha nem rögzíted akkor talán a 92-es. Ha kell majd még este ránézek.
Hacsak nem faragsz rajta valahogy egy kicsit. -
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler #52764 üzenetére
Nálam már lapul is egy a szekrényben, még nem pakoltam át bele, de nyugodt szívvel merem ajánlani. Először a Cemo L1 volt a kiszemelt, de keskenyebbet akartam így lett az M1.
Banggood rendelés volt, cseh raktárból 14K-ért.
Valóban masszív kis házikó az alaplapi tálcának köszönhetően, én is az általad felvázoltak miatt választottam.
Gyárilag van a tetejében 2 db slim venti, nyilván nem egy noctua, de azért használható.
Én is a matx lap miatt vettem, meg alulra faragással befér a tfx táp is. Vagy is ha az oldalára van állítva a tfx táp, akkor nem kell faragni és még a kisebb matx lapok is beférnek.
Viszont én normálisan akarnám belerakni, emiatt a hátuljából ki kell vágni egy kicsit, meg az alaplapi tálcából is kb. fél cm-t, hogy beférjen alá. Jelenleg 3400G rendszer megy bele, később esetleg még LP 1050Ti vagy 1650 is mehet bele. -
hegegabi80
addikt
válasz
Hólyagovics #52510 üzenetére
Ha kipróbálod a felxgurut, légyszi majd ír róla. Én is néztem, mert nekem is flex atx-es a ház (Cemo M1), de lehet inkább alakítok rajta, hogy beférjen a tfx-es táp. Viszont az a bajom, ha belevágok az alaplapi tartó tálcába, gyengítek rajta, mert pont a végén van visszahajtva az egész.
-
hegegabi80
addikt
Ma meg is jött az új szerzeményem. Egy neve sincs Cemo M1. Igaz matx lap is belemegy, de méretileg egész kicsi.
Bangood-ról rendeltem cseh raktárból, 06.17-re ígérték, de ma hozta a postás. Egy tök egyszerű barna dobozban volt, de zacsiban volt és az alján meg a tetején szépen benne a tartóba, mint a többi drága ház is. Elég masszívnak tűnik, a bekapcsoló gomb is normális nyomógomb (vandálbiztos).
Ráadásul adtak hozzá két slim 80-as ventit, igaz molexes, de kezdésnek jó lesz az is.
Természetesen még most nem lesz átpakolva, mert felújítás van, meg a házba bele kell faragni a TFX tápot is (remélem bele megy), ha nem akkor flex atx -et kerítek hozzá. -
hegegabi80
addikt
válasz
Grave_444 #52083 üzenetére
Nagyon jó lett, nekem tetszik. Látom cpu hűtővel maradtál a ház márkájánál.
Szerintem megérte az árát. Lehet táő cserével könnyebb lett volna, de azért fölösleges lett volna lecserélni.
Na ez az, amire nekem már nincs időm sajnos, így én már letettem az ilyen pepecselős dolgokról. -
hegegabi80
addikt
Sajnos ez nem tavaszi fáradság, ez már tuti más.
De hogy ne aludjon be teljesen a tűz, locsoltam rá egy picit.
Keskenyebb ház kell nekem. Méghozzá Cemo L1 de még jobb lenne az M1. Mehetne át a cuccos vga nélkül egy APU-val. Igaz egész magas a 30 cm-el, de pofás. Igaz tápból 1U flex megy bele, de ez orvosolható sfx vagy tfx variánsal a méretekből adódóan.51911 Chaser: igen az se rossz, de ha már megvan szinte minden (alaplap, memó ssd stb.) akkor fölösleges. Ennyire nincs most kedvem és időm hozzá.
51912 AxBattler: Te sem vagy nálam könnyebb helyzetben. Nekem is van még 2 db ház metisen kívül a szekrénybe.
-
hegegabi80
addikt
válasz
Mclovin #51905 üzenetére
IS-50-em volt, most jelenleg IS-60 van. Én is mind a kettőt nyugodt szívvel ajánlom. IS-40 is jó lehet, bár az a kisebb venti miatt hangosabb lehet. Noctuám nem volt, de dicsérik csak az ára/érték aránya nem túl nyerő. Black Ridge is volt, nagyon pöpec, lehet variálni gyári 92 slim venti vagy 120-as slim vagy normál. Egy buktatója van, belelóghat a PCI slotba (nálam ez volt a gondja) + ha nem a legújabb AM4 lefogató van hozzá, beleérhet alaplapon kondiba FET-be, leginkább riser-es megoldáshoz ajánlott.
Amúgy nagy gáz van emberek, de kúrva nagy gáz. Végre jó pár hete összeraktam végre a metisbe a konfigot, de alig vártam hogy összerakjam. Nem volt bonyolult dolog, szépen összeálltak a dolgok, de még is alig vártam, hogy összerakjam. Valahogy nem volt olyan feelingje, mint évekkel korábban. Biztosan korral jár már. Ráadásul valahogy nem is igazán érzem jónak az egészet. Hőfokokkal nincsen gond, de valahogy még sem az igazi.
Olyan, mintha túl széles lenne a ház az asztalon. El sem tudom képzelni a nagy ATX-es házakat.Lehet valami keskeny házat kerítek egy 2400G vagy 3400G procival, vga nélkül. Úgy is egyre kevesebbet játszok, az apu meg minden másra elég.
-
hegegabi80
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #51646 üzenetére
Nekem ID-Cooling IS-60 van, teljesen meg vagyok vele elégedve, venti egész jó rajta, van hozzá hosszabb csavar, ami jó a 25mm-es ventihez. Előtte volt IS-50 is, 1 hőcsővel kevesebb, de a talpán sikerült kilyukasztani az egyiket, ezért jött az utód apróról jó áron.
Sőt az IS-50-hez nem volt AM4, írtam nekik mellékletem a számlát és küldtek egyet ingyen.Vagy van Alpenföhn Black Ridge, az is nagyon pacek, volt az is pár hétig. 92 slim venti, de tehető rá 120-as slim meg normál. De nekem bele lógott a PCI csatiba, mert ez kifejezetten riser-hez jó, ezért ment apróra.
Esetleg Raijintek Pallas, Phanteks PH-TC12LS, be quiet shadow rock lp.
-
hegegabi80
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #51629 üzenetére
Én úgy oldanám meg, hogy vennék L alakú aluprofilt, abból vágnék 2 darabot olyan hosszba, mint a ház váza keresztbe. Arra mehet pl 2-2 db lyuk, mihez lenne fogatva a táp, majd az alu rögzítése mehetne a ház vázához.
-
hegegabi80
addikt
válasz
Chaser #51556 üzenetére
Nekem is pont ez a giga b450 aorus itx lapom van, de nekem semmi gond nincs vele.
cw nincs és a vrm-el se nagyon van gond. 60 fok bőven jó többi korábbi lapjaimon is ennyi volt kb. Az m.2 ssd is 50 fok körül mozog most gyári hűtővel, de valóban nem a legjobb megoldás, de szerintem az alaplap másik oldalán se lenne jobb az m.2 csati.
Azért itx lapon elég nehéz megoldni hogy minden jó legyen.
nekem intelbe volt s2h lapom, és az is pöpec volt. árban valóban a legjobb matx-ben -
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler #51496 üzenetére
Igen én is pont most néztem, PCX-nél is kapható.
Valóban nagyon korrekt az ára, és nekem is a jobb oldali csatikkal van bajom. Nem is értem, miért oda tették, miért nem előre. Logikusan gondolkozva az asztalon jobb oldalra kerül a ház, hogy betekintést kapjunk a gép belsejébe, így valószínűleg ha sarokban van az asztal (pl. nálam is), akkor falhoz kerülnek a csatik.
De még talán ezzel együtt is lehet élni, bár már pihen itthon egy UMX 1 plus, ami nagyon hasonló méret és elrendezés. De az is lehet eladom és jöhetne a V9.Bár most találtam egy Cemo L1 nevű házikót, ami szintén tetszik, csak több baj van vele.
1U táp megy bele, de SFX-el orvosolható még éppen elfér. Viszont tápcstis vga nem fér be sajna. -
hegegabi80
addikt
válasz
Graphics #51448 üzenetére
Az biztos nem fog beleférni a Satelite-be, abba csak a 17 cm széles és 22-23 cm hosszú lapok férnek bele. Bár a 18,8 cm szélesség jó lehet sfx táppal, a hossz viszont már necces, talán nálam is 1-2 mm maradt. [kép] [kép] [kép] Sajna csak ezek a képek maradtak, ebből pont nem látszik a hossz, de még hátha találok képet róla.
-
-
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler #51415 üzenetére
Ezzel nem vagytok egyedül, nálam is van egy metis, Chieftec BT-02B-U3, meg egy új szerzemény Jonsbo UMX1 plus.
Ráadásul még át sem pakoltam egyikbe se, nemrég készült el a metis mod, talán hétvégén átpakolom. A chieftec meg lehet megy vissza apróra, umx meg marad a kisebb matx miatt. Az utóbbi umx lesz majd szerintem a végleges, de azon is kell egy kicsit moddolni.
Ha csak nem lesz sok szabadidőm és csinálok magamnak valami egyedit, amit már régóta tervezek.
Nos jó hülyék vagyunk az biztos. -
hegegabi80
addikt
válasz
Nirvanus #51205 üzenetére
Na ja, mert még kisebb is mint az ITX.
Én is hasonló bűnben vagyok, a gyerkőcnek gondoltam valami kis hasonló gépet netezni, filmezni, zenét hallgatni. Csak még nem találtam meg az ideális cumót.
Aprón egy Zotac ID80-at néztem, vagy hasonló filléres dolgot, csak félek ez már kevés lesz hozzá.Azért kíváncsi leszek, mi lesz a tapasztalatod vele.
-
hegegabi80
addikt
válasz
Chaser #50793 üzenetére
85-85 mm mind a két irányba, már amennyire sikerült megmérnem, de nem hinném, hogy pár mm-el arrébb lenne, azaz szimmetrikusan helyezkedik el az io és ram irányába.
A másik szélétől 60mm, így a pci-e széle felé pedig a maradék 110mm.Ha holnap este lesz egy kis időm, rápróbálom az IS-60-at, nehogy meglepetés érjen engem is.
-
-
hegegabi80
addikt
Hivatalosan nem, de még is elfér benne. Az UMX1 is csak itx-es, még is belefér kényelmesen matx lap is.
Jól néz ki a linkelt cerberus is, de az árcédula elég vaskos.HUN_Sector: Na ezt én se tudtam, hogy nem is megy bele hiv. ATX táp. De gagyi már.
Szerencsére azért kis hazánkban is könnyen elérhető már a 3D nyomtatás. -
hegegabi80
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #50662 üzenetére
A gyártói web szerint 244x226 a max matx lap, ami belemegy. Ez most atx táp vagy sfx táp esetében értendő nem látom sehol.
De úgy tudom van itt már fórumozók közül olyan, akinek ez a kuckó van, hátha okosabbat tud mondani. Keresőbe ha beírod az NR200-at akkor sokkal sok infót meg tudsz róla. -
hegegabi80
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #50659 üzenetére
Szerintem az NR200-tól nem igazán találsz jobbat. Ez most eléggé jól eltalált kuckó, legalább is ami a méreteit illeti.
-
hegegabi80
addikt
válasz
Chaser #50652 üzenetére
Alap netezős/irodai konfingak jó lehet. Szépnek biztosan szép, legalább is nekem tetszik, de a szellőzése, hmmmm....
Volt hasonló házam Realan E-D5, de ennek legalább volt a tetején 1 db 120-as venti, plusz a táp is kívülről kapta a levegőt. Én még az aljára tettem egy 140-es ventit, így egész barátságos kis játékos gép lett.
Neten láttam olyan képet C2-ről, ahol a tetejét kicsit megemelték, hogy tudjon hova távozni a meleg,Amúgy én sem bírtam magammal, beruháztam egy Jonsbo UMX1 Plus-ra. Kicsit nagy itx-nek, de viszont sfx táppal beleférnek a kisebb matx lapok is.
Igaz ezen is kell kicsit alakítani: pl a táp felett a házat mindenképp perforálom majd, az aljából a hdd tartót is kiszedem, hogy 2 db 120-as venti beférjen. Így már barátibb lesz a szellőzése.
Addig maradhat a kis metis.. -
hegegabi80
addikt
Ha nincsenek nagy igényeid, akkor szerintem teljesen vállalható.
Itt aprón is vannak ilyen kis mini HP/Lenovo Brand gépek 30-40-50K árszegmensben. Bár ezeknél az a buktató, hogy pl. elég régiek, nem fejleszthető stb.
Én is ezeket nézegettem gyerkőcnek iskolához tanulás gyanánt, meg net, zene film stb célra. Fölös monitor, bill meg egér van itthon pl. hozzá.
Ami szerintem lényeges, hogy azért legyen min 4 magos cpu, 8 gb rammal, meg ssd. -
hegegabi80
addikt
Létezik olyan műanyag távtartó, amit a lapba beleteszel és odatámaszkodik az alja a házhoz.
Én ilyen esetben ezt szoktam használni. -
hegegabi80
addikt
válasz
quby01 #50380 üzenetére
Vagy akár ez is jó lehet. Ebből létezik 250W-os verzió is.
-
hegegabi80
addikt
válasz
HUN_Sector #49831 üzenetére
Nem vagy egyedül. Sok jó ház lenne/lehetne, ha több dologra is odafigyelnének. Sok ház kicsi apróságokon csúszik el.
Na meg amikor majdnem atx méretű a mitx ház, hmmmm..... Ez kb olyan mind a tápokon a floppy csati, főleg még némelyik sfx-nél is. -
hegegabi80
addikt
Végre jönnek olcsóbb AM4 ITX-es lapok is. Na nem mintha le akarnám cserélni a B450-es deszkát, de jó tudni, hogy lesz ilyen is.
A [link] cikket olvasva nem igazán lesz tuning lehetőség, de alap dolgokra bőven elég lesz. A 320-as leváltására kerül elvileg piacra, így nem biztos, hogy lesz értelme 450-ről váltani. Hacsak nem az új APU-s rendszer lenne a cél.
Ha most kellene AM4 itx lapot venni, nekem bőven megfelelne. Még arra a heti 1-2 óra játékra is, amire időm van. -
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler #49443 üzenetére
Kíváncsi leszek az árra én is, de félek hogy nem lesz valami olcsó nálunk.
Nekem az tetszik benne a legjobban, hogy kisebb matx lapot is lehet bele tenni, de még se olyan nagy dög ház, mint majdnem egy ATX-es. Így egy kicsit olcsóbban is össze lehet pakolni egy kisebb gépet.
Egyébként pont ezt néztem én is, hogy Riser jár e hozzá vagy sem.DonDennis: valóban hasonlít az M1-re, de mégsem az, azért van benne kis különbség. A kábeleket is el lehet rendezni szépen, hiába látszanak is, pláne ha szépen igényesen vannak pl harisnyázva. Amit előbb is írtam, nálam ez az egy legfőbb plusz, hogy matx lap is belemegy. Tetszik a H1 is, de pl van, akinek nem jön be. Én még talán jobban kedvelem a minél keskenyebb de hosszabb házakat.
-
hegegabi80
addikt
válasz
coccolino #49384 üzenetére
Esetleg egy Geeek A40 lehet jó lenne neked, csak nem igazán kapni. Vagy valami hasonló elrendezésű. Méretben egész jó, sfx táp, kis gpu.
Pl. egy ilyen., bár jó lenne ha a cpu venti felett is perforált lenne, hogy kapjon levegőt. -
hegegabi80
addikt
A riser kábelek mennyire viselik jól a hőt. Biztos jól kell nekik, hiszen sok házban az alaplap és vga között van. Aprón van egy 3M riser, hosszban jó is lenne nekem, csak nem tudom mit bír.
-
hegegabi80
addikt
válasz
aujjobba #49303 üzenetére
Ha mindegy a ház, akkor tök felesleges itx-es.
Esetleg pl. egy ilyen is jó neked. Tápból is elég a 250-es SFX, vagy aprón szokott lenni normál ATX-es 300-350W-os FSP. -
hegegabi80
addikt
Azt hiszem maradok egy jó darabig itx fronton a 450-nél. Aztán a kövit majd meglátjuk, de ilyen árak mellett lehet matx lesz majd (nagy bánatomra).
-
hegegabi80
addikt
Ezek a keskeny silvertsone házak nekem is tetszenek, csak az árcédulával nem vagyok kibékülve. Egy atx tápos variánsba sfx táppal még egy kisebb matx lap is bevarázsolható lenne.
-
hegegabi80
addikt
válasz
kzoltann #49059 üzenetére
Megfontolandó valóban. De mivel eléggé korlátozott a hossz is, meg nem is akarnék nagyon erőművet építeni bele, ezért nem terveztem több hellyel. A mostani RX 570 itx-es is bőven kiszolgál mindenben. Amire cserélem addigra úgy is jön valami frissebb, amiből remélhetőleg szintén lesz ilyen itx-es vagy legalább is kisebb méretű.
-
hegegabi80
addikt
Nos megint támadt egy ötletem (csak idő is lenne hozzá)
Egy Chieftec BT-02B-U3 átalakításán agyalok. Ebbe sajnos csak egy slotos vga fér bele. Mi lenne, ha az alaplapi tálcát betenném majd középre, és riserrel vga át a másik oldalára. Így elrendezésben pont olyan lenne, mint egy Geeek A40.
Már csak azt nem tudom mennyi hely lenne cpu hűtőnek. 135 mm széles a ház, ebből lejön kb 5 mm ház két oldala, marad 130. A vga-nak hagyok mondjuk 45mm-ert, marad 85mm. Ebből még lejön maga az alaplapi tálca, plusz távtartó, meg alaplap.Talán marad 60-65mm, ha jól számolom, az A40-nél is 60mm van megadva, igaz ott nincs alaptartó tálca. Az pont elég is az IS-60-nak gyári ventivel, de talán még neccesen 25-össel is. Természetesen a ház oldalát perforálni kell mindenképp a cpu hűtő és a vga felett, hogy kapjanak levegőt. Nem tudom táp elé alulra egy 120-as venti befér-e, a tetejére a 3,5" hdd rögzítő helyére biztosan. Esetleg valakinek van/volt ilyen háza? -
hegegabi80
addikt
válasz
#16939776 #48982 üzenetére
Köszi, akkor rosszul tippeltem. Azért is kérdeztem, mert lehet kapni varázslóéknál külön is, akkor nekem is mindenképp a hosszabb kell. Érdekes, hogy a Geeek A40 A50 kuckóhoz gyárilag 18cm-es van az oldalukon. Lehet ez csak a tiszta kábelnek a hossza.
(#48976) kzoltann: Köszi a linket. Egy 400-as pl tökéletes is lenne, bár hangra biztos durva lehet. Na az agyam eldobom, ilyen tápra FDD csati?!
Már a molex is fölösleges lassan, max led szalagnak okés.
-
hegegabi80
addikt
A Kolink Rocket-ben milyen hosszú a riser kábel? Gondolom a 20cm-es van benne.
-
hegegabi80
addikt
válasz
Mclovin #48922 üzenetére
Esetleg noctuára 120-as venti mókolása?
Itt is van a kép, mi van útban. [kép]
Nekem volt egy régebbi IS—50, ehhez külön kértem AM4 lefogatót (papírok voltak, ingyen küldtek), ez is pont olyan, mint amit külön lehet venni BR-hez. Nekem a pci slottal volt gondom, így beszeteztem apróról egy IS-60 bordát aprópénzért, szerelék meg maradt a régiről. (IS-50 kilyukasztottam a hőcsövét). Így most van rá slim 120-as régiről normál is meg ty-147, tehát még oc is mehetne.
De úgy tudom az újabb BR-hez már adják külön azt az am4 legogatót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Goddess of Victory:Nikke
- Vicces képek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- iPad topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- OLED monitor topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged