- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
válasz
viperabácsi #15808 üzenetére
Ez sem tűnik rossznak így elsőre.
De azért első körben úgy próbálom meg választani a házat, hogy a vízhűtéssel benne férjek el.Dafuq? Mindig ilyen olcsó volt, vagy elírás?
-
ZetorGumi
addikt
Szép, és jó, de jó volna, ha az elején volna a gomb, mivel korlátozott vagyok a magassággal (45 cm), és a ház 40cm, ezért elég nehézkes volna áram alá helyeznem a szerkezetet.
Meg nem esne rosszul egy 5,25"-os hely sem, mert szándékszom egy Aquaerot betenni a szerkezetbe.Eddig szerintem a legjobb választás, amit kiszemeltem, de még dúrom én is a netet, hátha akad valami jobb.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Grave_444 #15802 üzenetére
Azért, mert magasságban nem mehetek fel az égig, szélességben viszont akármilyen széles cuccot választhatok.
Ahogy mértem (Márpedig jól mérek) a prodigy éppen beférne az asztalba, de egy bármilyen mATX-es ház már nem.
Építhetnék is egy házat ide, de lehet, hogy többe lenne. -
ZetorGumi
addikt
Nálam annyira nem lényeges, hogy minél kevesebb helyet foglaljon, inkább az, hogy elférjek benne azokkal a hardverekkel amiket választok.
Az S3-nak a felépítése tetszik, nem tűnik rossznak, csak az ára számomra kicsit sok, azokkal az elemekkel, amik nekem szükségesek lennének, azokkal 240dollár.
A microATX-es megoldással az a problémám, hogy egy kicsit furcsán nézne ki benne az az alaplap.
-
ZetorGumi
addikt
Üdvözletem.
Egy "jól" szerelhető mini-ITX házat keresnék, elől legalább egy 18-as ventihellyel, és az sem lenne különösebb gond, ha felül is lenne egy 12-es, vagy 2. A ventillátorhelyek vízhűtés kiépítése miatt lennének "fontosak" számomra.
Méretben nem muszáj a legkisebbnek lennie (a ventillátorméretek is ezt mutatják), de azért ne legyen normál ATX méretű.Eddig a Bitfenix Prodigyvel szemeztem, de jó lenne más alternatíva is helyette.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged