- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
Mi a gond a gyárival ?
Nekem a " csupasz " lapon ilyen volt Jonsbo M.2-3 -
viperabácsi
addikt
válasz
Vismajor01 #60943 üzenetére
Nem tudom nekem azok a verziók nem túl bizalom gerjesztőek.
Épített víznél , arra törekszenek , hogy minél kisebb legyen a pumpa közelében a keresztmetszet csökkenés ,a radiátor meg pont csökkenti a kapillárisokkal. -
viperabácsi
addikt
válasz
Vismajor01 #60939 üzenetére
Neked a radiátorban van a pumpa ?
Mint itt vagy Már ez a tipusod van
-
viperabácsi
addikt
válasz
Vismajor01 #60929 üzenetére
Szia !
Erről van némi infód ? Höfokok , hang ?Nirvanus milyen házról van szó , mert ebből a leírásodból nem tudtam ki hámozni ?
-
viperabácsi
addikt
válasz
rxmiss #60925 üzenetére
Már csak az árra leszek kíváncsi NÁLUNK , mert az előd x300 -at is 75000 ft -ért tudtam boltban megvenni.
Am 5 amennyivel drágább am4 -nél ( ITX méretben ) kb nem lesz értelme le cserélni az x300 -as Deskminimet..Más :
Össze raktam a Lian li A4 H2o gépet , hát nem egyszerűen szerelhető , pedig még csak a gyári lég hűtő lett fel rakva a Ryzen 3300x re . -
viperabácsi
addikt
válasz
Vigneau #60895 üzenetére
Nem okoz gondot , hogy minden kopasz a VRM ?
Más Vettem egy 3300x -et az Asus b550 itx deszkába , 600 watt PLATINUM CM sfx táp megy bele , mi az a kártya amit érdemes mellé tenni. Játék abszolút nincs , de lehet , CS 2 -ót kipróbálnám. Ahogy nézem kb az RX 5500xt-t tudja kihajtani a proci.
( XBOX series x van mellé )
-
viperabácsi
addikt
Miért fertőződik meg az ember , ha egyszer már birtokolt ITX gépet ?
Valami kezdődik ismét:
HÁZ : Lian LI DAN A4 H2o x4
LAP : Asus B550 i
Táp : Corsair SF 600 Platinum -
viperabácsi
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #60668 üzenetére
Köszi a tippet !
Fentebb volt egy link ahol taglalták melyik cooler melyik generácíós pumpa. -
viperabácsi
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #60665 üzenetére
Nem olyan a szivattyú kamra kiképzése , nem jó a hatásfoka , azt olvastam valahol.
zed1983 : NZXT Z53 az igazi , csak már nem kapható.
-
viperabácsi
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #60661 üzenetére
Az a gond , hogy minden gyártó a max blokk magasságát adja meg , így elég nehézkes a választás.
zed1983 : ennek a pumpája a radiátorban van az nem igazán jó. -
viperabácsi
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #60659 üzenetére
Nem csak lili nem hanem kb a jelenleg kapható 240 es AIo -k 2 % felel meg
-
viperabácsi
addikt
Létezik , hogy Lian Li -ék annyira mellé lőttek AIO-ban , hogy a Dan H2O házukba nem fér bele a saját AIO 240 hűtésük , mert a pumpa magasabb ?
Lian Li GALAHAD 240 v2
Műszaki részletek:Radiátor:
Méretek: 273 x 123,5 x 27 mm (hosszúság x szélesség x magasság).
Csőhossz: 400 mm, hüvelyes
Hűtő/szivattyú:
Méretek: 87,1 x 74 x 62 mm (hosszúság x szélesség x magasság)A pumpa max 55 mm , radi + venti 55 max
-
viperabácsi
addikt
HA váltanék akkor csak PCI-e 5.0 lenne a lap , mert ennyit kiadva már nem igazán szeretnék egy darabig gépre költeni.
AM5 :
LAP : Asus ROG B650E-I kb 120k
RAM : G.SKILL Trident Z5 Neo 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5N KB : 54K
Proci : Ryzen 5 7600 KB : 85K
Ez KB 313K
És bele a majdan eljövendő Leg erősebb G-s Proci
Ez lenne amit ebben el tudnék képzelni.
Amire most használom a gépet , arra elég lenne a lapomat cserélni egy Asus B550 itx re ( gépem az adatlapomon ) , A táp már úton van felém egy Corsair SF600 platinum személyében .
Ház megvan Lian Li Dan A4 H2O x4
Már a lapon kívül csak egy 240 -es AIO kell ami elfér a házban. -
viperabácsi
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #60620 üzenetére
Az igen szépen passzentos
-
viperabácsi
addikt
Végül két eset van :
1 : Asus ROG STRIX B550I Gaming
2: ASRock B550 Phantom Gaming ITX
Bár az Asrocknál a derékszögű sata port nem előnyös a Lian L A4 H2o x4 házban. -
viperabácsi
addikt
válasz
gordonfreemN #60616 üzenetére
nincs jelentősége, de ha nyugodt akarsz lenni támaszd alá a kártyát pl egy radírral vagy hasonlóval , ami nem visz át rezgést a házra.
-
viperabácsi
addikt
pontosan egyre inkább eljár a gépben tartott vinyók ideje .
Más AM4 itx lap Az asus b550itx -en kívűl amelyiken legalább 2 monitor csati van és van előlapi USB 3.2 Type-c csatlakozó ?
Egyenlőre hanyagolnám az AM5 öt kb 500k lenne lap proci ram -
-
viperabácsi
addikt
válasz
HUN_Sector #60446 üzenetére
Most is annyi csak a fekete.
-
viperabácsi
addikt
válasz
zed1983 #60435 üzenetére
Tapasztalatok a lap/proci/ram hármasról ? A Kraken-nek milyen a hangja ?
Illetve MÁSTÓL is kérdezném :
G.SKILL Trident Z5 NEO 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5N
G.SKILL Trident Z5 NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
Között csak az RGB a különbség melyiket érdemesebb venni ? Gondolom RGB nélküli ajánlottabb ? -
viperabácsi
addikt
HI !
Valaki tudja hogy keressek rá a lian li A4H2Ox4 házban lévő táp kábel kivezetésre ? -
viperabácsi
addikt
válasz
AxBattler #60356 üzenetére
Szerintem ennek semmi értelme , mert még m.2 ssd is csak 4.0 megy bele. Időt álló megoldásnak nem nevezném. Kb semmi előny nem lesz egy AM4 foglalatos csúcs lappal szemben.
zed1983 : Bakker szinte ez a gép van tervben , csak nekem , a VGA lenne Sapphire Nitro+ 6600XT
Nekem Am4 en ASUS ROG STRIX B450-I GAMING alaplapcsinált ilyet nem stabil ram XMP melett.
-
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi #60350 üzenetére
Mégsem az egyetlen : ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI
Leírásában :
1 x HDMI® port***
1 x USB3.2 Gen2 port supports USB Type-C® display outputs****
* Graphics specifications may vary between CPU types. Please refer to AMD CPU specifications.
** Supports max. 8K@60Hz as specified in display outputs
***Supports 4K@60Hz as specified in HDMI 2.1.
**** VGA resolution support depends on processors' or graphic cards' resolution. -
viperabácsi
addikt
Jol látom , hogy az AM5 itx felhozatalból egyedül a GIGABYTE B650I AORUS ULTRA alaplapon van több monitor kimenet ?
1 x DisplayPort, supporting a maximum resolution of 3840x2160@144 Hz
* Support for DisplayPort 1.4 version and HDR. 1 x USB Type-C® port, supporting USB 3.2 Gen 2 and DisplayPort video outputs and a maximum resolution of 3840x2160@144 Hz
* Support for DisplayPort 1.4 version and HDR. 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 7680x4320@60 Hz
* Support for HDMI 2.1 version and HDCP 2.3.
** Support native HDMI 2.1 TMDS compatible ports.
Valakinek van tapasztalata ezzel a lappal ? Intel lan nem nyekegős ?Rákeresve a forumon : Victorio forum társ vett ilyet
-
viperabácsi
addikt
valaki tudja hogy keressk rá arras a kütyüre ami az oldal lapot tartja a lian li A4 H2o x4 házakon ?
Asszem a dan case házak is ilyennel rögzülnek. -
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
válasz
HUN_Sector #60275 üzenetére
Mondjuk így látva nem is csoda , hogy kiszakadt .
-
viperabácsi
addikt
válasz
PROTRON #60259 üzenetére
NH-L9a-AM4 -et vettem aprón 12000 -ért postával együtt ! Biztos nem vennék mást ! Keresni / figyelni kell ( vagy tegyél fel hirdetést mint anno én ) 1 héten belül, lett !
zed1983 Meglesem köszi !
rxmiss Mondjuk ez nem is az a kategória . Kiváncsi lennék azért ez / noctua viszonylatban mi az ábra. Ott is győzne a Nocti szerintem. -
viperabácsi
addikt
Lehet újra kacsingatok az ITX felé.
Azokat kérdezném , akik próbáltak több " szendvics " formátumú házat , hogy melyik az a típus amelyik könnyen szerelhető pci-e 4.0 van és nem KOKAIN áron adják ? Egyáltalán van ilyen ami megfelel ezen kritériumoknak ? -
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
válasz
Pista0001 #59869 üzenetére
Vagy egy Asrock DeskMini x 300 ?
Van két nvme ssd hely 2 db 2,5 coll hdd/ssd
Belerak egy 3200g procit 2x8 gb 3200mhz-s rammal és mindent IS visz !
Nekem is van egy ilyenem böngészni filmezni
Asrock DeskMini x300
Ryzen3 3200g
Noctua L9a-Am4
Kingston Fury Impact DDR4 3200MHz CL20 16GB
Samsung PM981a
WD blue 500 gb sata ssd
AX 210 Wifi/BT -
viperabácsi
addikt
Én megnézném a BitFenix Prodigy házakat is az itx esben sok 3,5 ös elfér.
-
viperabácsi
addikt
Én nem régiben raktam össze egy Asrock Deskmini X300-at 2x8 gb rammal meg egy 3200g-vel eddig mindenre elég volt amire szántam. Egy noctua L9a Am4 hűtővel , gyakorlatilag hangtalan , és van frissítési potenciál még bőven mint proci mint ram téren is bőven.
-
viperabácsi
addikt
pontosan erről beszélek. Milyen lét jogosultsága van akkor ezeknek? Elvileg egy jó technika hitványul megépítve .
Olyas valamik , mint azok a " laptopok " amiket mikor szétszedsz rájössz ,hogy valójában egy tablet billel .
Pedig jó lenne az irány , mert sok embernek teljesen kielégítő szolgáltatást tudna nyújtani egy ilyen , ha megfelelő minőség állna mögötte. -
viperabácsi
addikt
válasz
FireKeeper #57911 üzenetére
Igen Asusék sosem áraztak alul semmit .
-
viperabácsi
addikt
válasz
FireKeeper #57906 üzenetére
Engem az ASUS-ok egyszerű konfigolhatósága fogott mrg. Az előző is Asus volt Rt-AC55U , semmi gond nincs vele a mai napig sem , csak valamiért nem világítanak rajta a ledek , egyedül a power.
-
viperabácsi
addikt
válasz
FireKeeper #57904 üzenetére
Miben jobb a tp link , ha meg kérdezhetem ?
-
viperabácsi
addikt
Asus Tuf Gaming AX3000 V2
Egy vasalt beton födémen keresztül a Telekomos 1000/25 nettel 900Mbps -t mérek vissza meg 27-et
Most csak ennyi lett -
viperabácsi
addikt
Egyébként le van írva a noctua oldalán , hogy a lap vagy a proci számlája kell a hűtőről elég egy kép . Az aktuális dátumot leírod egy a4 -es papírra , ráteszed a cpu hűtőt és lefényképezed. A képet le butítod , ( mert a teljes méretűt nem engedi feltölteni ) és elküldöd meg a proci vagy lap számláját szkenneled és azt is elküldöd.
Egyébként mikor töltöd ki az igénylő lapot ez le van írva a képek csatolása mellett. -
viperabácsi
addikt
Ingyen tudsz igényelni hozzá !
Nekem több noctuához küldtek lefogató kittet AM 4 -re ! -
viperabácsi
addikt
Szia ! van egy kérdésem , milyen antenna kábelt és antennát használsz hozzá , nekem nem igazán jó a mért sebessége , igaz most csak két valamilyen laptop belső antenna kábel van rádugva . Szerintem ezzel van a gond. Ami kábelem lenne annak meg vastagabb a csatija így nem tudom használni.
-
viperabácsi
addikt
válasz
hegegabi80 #57333 üzenetére
Nagyon bejön , sikerűlt azt is HA-ról 12 k ért megszerezni , így nem volt kérdés hogy Ő lesz.
-
viperabácsi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Tomato firmware
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Könyvajánló
- Kompakt vízhűtés
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest