- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Hi all!
Lenne pár kérdésem:
Jó árban (4k) tudtam venni egy számomra szép ITX-es házat. Megéri ebbe olyan alaplapot keresni, amibe át tudnám tenni a régi cuccaimat [E3300 (LGA775), 2*2 Gb DDR2 800 Mhz, min. 3 db sata2 és egy PCI aljzat]?
Vagy ha eladom őket és veszek vmi "egybecuccot" akkor jobban járnék?
Egyáltalán mi számít most jónak ebben az ITX-es világban?
Nagyjából semmit nem csinálok a gépen (msn/skype/net/film/zene), de ez alá egy olyan vas kéne, ami nem homokórázik, ha el akarok indítani vmit. Viszont az nem lenne hátrány, ha nagyon halk (ergo passzív) lenne.
Valaki legyen szíves segíteni nekem, mert abszolút nem vagyok otthon ebben témában.
Köszöntem!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Apple MacBook
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest