- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Asrock B550-es lapom van, szerintem kiváló választás, teljesen stabil, és igazából minden van rajta, bár most nézem, már 63-68K között mozog az ára, de max néhány 5-ot hozhat kiélezett helyezetekben egy 650-es chipset, arra én nem várnék.
Egy éve vettem, akkor pont így voltam a régi b450-essel, inkább vettem a piacon kapható jobbat, de várni nem vártam volna.Én meg minden eszközömet cserélem 2-3 évente (van, amikor akár fél év után is), és általában mindig jól jövök ki, bár nem ezen múlik a dolog, de nyilván nem is mindegy, hogy 2 év után már részben elavult, részben lassú az eszköz, vagy szimplán csak megjelenik egy jobb, és a régiről a gari is letelik, azaz időszerű a csere. De nem várok soha hónapokat az ismeretlen, majd kapható dolgokra. Amennyiben utánaolvasva valamiről jókat írnak, vagy nincs negatívum, az jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged