Hirdetés
- Google Pixel topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
#16939776 #53556 üzenetére
Én másképp látom, idézni valakitől szerintem tök egyértelműen pozitív, mivel nem belemagyarázni akarok, hanem annak értelmezési vagy értelmezhetőségi oldalát feltárni, de mondom, hagyjuk, mert ez is rossz irány, mivel az éln szándékom se ez volt. Akárhol idéz az ember vitapartnertől, az sosem volt tiszteletlenség, hiszen egy dolog valamit gondolni, és egy dolog valamit leírni, mint azt már jeleztem, bárkivel előfordul, hogy nem azt, vagy nem úgy írja, mint ahogy gondolja, és ehhez negatív tulajdonság se ell, egyszerűen csak annyira benne van egy témában, hogy neki olyna dolgok is evidensek, amikről másnak fogalma sincs. Velem is előfordul, szerintem mással is.
Amúgy találtam megint egy lapot, ami közel van a tutihoz: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- MSI Z590-A PRO - Socket 1200 - Intel Z590 Chipset - alaplap!
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest