Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
Ringman
üzenetére
Inkább csak érdekességképpen linkeltem.
Szerintem is hülyeség a full passive megoldás egy 12.5 literes házba, bár ettől függetlenül nem hinném, hogy átlagos használat mellett bármi is károsodna.
Én azt vallom, hogy (részben) passive megoldásoknál is kell egy akár teljesen minimumra tekert venti ami azért mozgatja kicsit a levegőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Gmail
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Asus Strix Z270f Gaming
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL48 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem is hülyeség a full passive megoldás egy 12.5 literes házba, bár ettől függetlenül nem hinném, hogy átlagos használat mellett bármi is károsodna.