- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hulot
tag
válasz
imibogyo #16636 üzenetére
Köszi imibogyo,
Szóval vegyek 5000-ért monitort, és hátára rá az ITX gépet! Gondoltam erre, még azt kell kitalálni, hogy fotelben hátradőlve külön billentyűzetet használva, ezeket ölben tartva (mint laptopot) ne bukjon el. Valami változtatható dőlésszögű tartóval. De elég nekem a bill. + monitor az ölemben, a gép lehet mellettem is.
Az írásvetítős részt nem értem. Gondolatom volt, hogy a/egy laptop monitorját szeretném gépre kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- LG LCD és LED TV-k
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Futás, futópályák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen videókártyát?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Monument Valley (PC)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest