Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mercutio_

félisten

válasz Pista0001 #11606 üzenetére

:DDD

Volt egy rövid ideig Feel 202-m.
    Nekem az volt a bajom vele, hogy nagyon zárt, légmozgástól mentes helyen van benne a vinyó, nyáron simán felment 50 fokra a hőmérséklete úgy, hogy ODD nem is volt fölötte:O
    Ha nem akartam, hogy a mobo által termelt meleg még erre rátegyen kellett egy slim 120-as venti a lapra, akkor viszont a rácsozat által gerjesztett szélzaj volt elég erős :U
    Ja és valamiért felerősítette az akkori vinyó rezgéseit, de ez gondolom hdd függő.

Valami kicsi kocka vagy tégla kellene minél kisebb mélységgel pl. a CFI házakkal mi a tapasztalat? (affene, most látom ezek nem paneltáposak :O )
    Ahogy nézem valamelyik Silverstone Sugo-t ügyesen le is koppinttoták :DDD

INWIN BM639-et is megtaláltam, de az már drága nekem és ott is csak opcionális lehetőség a paneltáp, alapból egy sivítógép IN-WIN IP-AD120-2 ventis táppal szerelik, akkor már inkább egy GIGABYTE MIB T5140 bár árban ez is határeset, és túl széles is, de a házimozis cuccok közé illeszkedik.

Ami még megoldás, bár energiatakarékosság szempontjából nem az igazi, az az, hogy keresek a mostani mellé mégegy Soltek qbic házat, és belerakom a korábban írt FSC tápot.

Nah, jól el monologizáltam itt, aztán nem jutottam semmire :D

Új hozzászólás Aktív témák