Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CsabMaster

    csendes tag

    Ajjaj olyan problémám van, h frissíteni akartam a Telefunken TTR-300C típusú beltérim szoftverét, de nem hajlandó kincsekért sem újraindulni a frissítés befejeztével.
    Itt van a mindig-tv oldalán található leírás hozzá:

    Telefunken TTR 300C
    A következő leírás segítséget nyújt a Telefunken TTR 300 C készülékek szoftverének otthoni frissítéséhez. A művelethez egy számítógép és egy pendrive szükséges.

    A táblázatból válassza ki és töltse le a frissítéshez szükséges szoftververziót.
    Csomagolja ki a letöltött fájlt, majd a tartalmát (force_upgrade.bin) másolja a pendrive-ra, a gyökérkönyvtárba.
    Kapcsolja be a készüléket és csatlakoztassa a pendrive-ot a készülék hátsó paneljén található USB csatlakozóhoz.
    A frissítés automatikusan elindul, egy a frissítés státuszát jelző ablak jelenik meg "Visszatérési folyamat" felirattal.
    A frissítés alatt ne áramtalanítsa a készüléket!
    A frissítés sikeres befejezése után a következő üzenet jelenik meg: "A szoftver visszatérési folyamata sikeresen befejeződött".
    Távolítsa el a pendrive-ot, majd nyomja meg az OK gombot a távszabályzón. Ennek hatására a készülék automatikusan újraindul.
    Sikeres frissítés után ajánlott a gyári beállítások visszaállítása: Menu -> Beállítás -> Üzembe helyezés -> Első beállítások
    (Figyelem, a gyári beállítások visszaállításának hatására a személyre szabott beállítások, valamint a csatornalista törlődik.)

    Ha viszont én indítom újra, akkor ha bemegyek a beállítások menübe, még mindig a régi szoftver verzió száma szerepel. Két féle frissítést is próbáltam de ugyan az.. :( Valaki tudna nekem segíteni?

Új hozzászólás Aktív témák