- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
polimorf #29151 üzenetére
A mai modern technikai eljárásoknak köszönhetően, kevésbé szükséges egy motor bejáratása. Persze ez inkább az alumínium blokkokra igaz, mivel a nikaszilréteghez nincs mit hozzákoptatni.
Mivel te egy komplett új hengert vásároltál új dugóval együtt, így még tutibb a precíz kivitelezés. Vashengernél amit én szoktam csinálni/ javasolni, h a rések élét finoman tűreszelővel kerekítsük le - ez inkább az utólagos fúrásnál alkalmazott kiegészítő művelet - , így a gyűrűk nem borotválni fogják az olajat, hanem valóban kenés jön létre.
300km-es járatás szerintem untig elég. A lényeg, h ne alapjáraton pöfögtesd a motort, hanem terhelés alatt, lehetőleg mindig különböző fordulatszámtartományokban, finomabb kigyorsításokkal.
A motor élettartamára még hatással van, h üzemi hőmérsékleten kezded-e el hajtani. Ez szimplán annyit takar, h hideg, reggeli indítás után ne nyelezd le egyszerre, hanem finoman bemelegítve, kis gázok mellett érje el a motor az üzemi hőmérsékletét, mivel a legnagyobb "károkat" a hidegen hajtás okozza. -
rjg
őstag
válasz
polimorf #29154 üzenetére
Ugyan nem vagyok profi, de nekem is most lett a henger újradugózva és "Csabi" - lassan fogalom lesz itt a fórumon - azt javasolta, hogy az első 500 km-en ne húzzam neki. Az első 150 km-en max 50-55 km/h, 300 km-ig 60-65 km/h, utána 500 km-ig pedig 70-75-tel menjek, illetve ne pörgessem 8000 felé. Ezt persze az SR50-re mondta, de gondolom hasonló lépcsőket érdemes betartani max más sebességgel/fordulattal más 50ccm 2T-knél is.
-
válasz
polimorf #26454 üzenetére
Egy 50cc-s robogóhoz elegendő az adás-vételi szerdőzés
Ezen kívül egy kötelező biztosítást kell kötni a szüleid nevére, ugyanarra a névre, ami az adás-vételin is szerepel. Az 50cc 4Tről én annyit tudok Neked mondani, hogy megbízható, hosszú élettartamú, csak nem egy gyors gép, nehéz vele felvenni a forgalom ritmusát. Fogyasztásban viszont verhetetlen, tehát spórolás céljából nem is választhattak volna jobbat szerintem
Ha normális állapotban van akkor nem hiszem hogy gond lenne.
Egyébként így egyedül az a kérdés, hogy valóban 2008-as évjáratú-e, ha kaptál volna hozzá külföldi papírt azzal lehetett volna igazolni az évjáratot, így idomokban keresendő a pontos gyártási év. -
válasz
polimorf #26182 üzenetére
100k felett már robogót is kapni, nem muszáj kínai ótvarékot venni
Ha kicsit hozzá tudsz rakni ez a korábban linkelt Jog igen jó vétel lehet, bár már kicsit gyanús, hogy még mindig megvan... (Lehet csak a hirdetés maradt fenn és már rég elkelt, kitudja) [link]
Vagy ez: [link]SzlobiG: Hát igen, meggondolandó, hogy visszajönne-e az ára
Egyébként kb mik az árak mennyiért lehetne ezt eladni és mennyi lehet egy új, gyári vario?
A szíjat is néztem, nem olcsóA legolcsóbb helyen a Dayco 8500Ft, de sajnos Vácon van, 40km-re tőlem. Közeli boltokban 10-11k.
#26188 runner 125: Jaja, igazad van! A második valóban elkelt, de a 159k-s is?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Reklámblokkolók topikja
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest