-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tooolz #67107 üzenetére
Hiába nem nyúlsz semmihez, egy felhúzott/tuningolt robogónál minden számít. Jelen esetben egyszerűen az számít, hogy kicserélted a szíjat. Valamiben minimálisan eltérhet attól ami volt benne (szélesség, hossz). Egészen kis értékbeli különbségek is számítanak. Én is jártam már így sokszor, a görgőkkel kell egy finomhangolást csinálni ha azt alkarod, hogy olyan legyen mint volt. Persze ezáltal a már beállított nyitási fordulat (kuplung) stb is meg fog változni ha hozzányúlsz a görgőkhöz, így azzal is újra kell majd foglalkozni.
-
csongi
veterán
-
-
Telda
addikt
válasz
tooolz #67078 üzenetére
Végáttétel, enyém is ugyan ilyen. Cserélgettem csapágyat, olajat, fogaskereket, de nem szűnt meg csak halkabb lett.
Jelenleg ilyen van benne, ezzel elviselhető a hang.
Primer 13/44 Malossi
Szekunder 14/43 gyáriNekem ilyen volt korábban, a fejem szétszakadt rajta...
A fülbedugós fülhallgató nagyon jól kiszűri ezt a hangot, úgyhogy zenét vagy valamit hallgatok menet közben. -
dtsdexter
csendes tag
válasz
tooolz #67080 üzenetére
Szerintem pedig ez a varriátor görgőknek a hangja nekem egy időben egy fémes zörgést is kiadott emellett a hang mellet, az meg a varriátor ventilátor miatt volt, nem volt feszes.
De egyébként sityupityu-nak igaza van, ez alapvetően fogazás hang (és nem az útszéli 3000 ért bármit féle)
Egyébként f@sza kis gép szépen egyben van.
-
-
-
dtsdexter
csendes tag
válasz
tooolz #67064 üzenetére
Nem lehet, hogy van benne egy hézagoló, ami nem szorul meg rendesen, és az adja ezt a hangot, pl a hátsó hajtás tengelyénél van 2 ill (ha van ebben) vagy a varriátor környékén szokott még lenni.
Egyébként az SR-ben is van egy ilyen ciripelő hang ami állítólag normális, bár ott ez csak alapjáraton hallatszik, utána elnyomja a többi
asszem ott az önindító adja ezt a hangot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest