- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
Pl. egy variátor blokkolóval eképpen:
Vagy egy, a gyertya helyére becsavarható dugattyú blokkolóval.
Vario blokkolást és humánusbbnak tartom. Múltkor eképp szedtem le variátort és könnyedén megvolt.
-
r-chee
őstag
Szerintem nem. Egy 80-120E forintos Makita akksis fúrógépről jobban elhiszem - mert volt már a kezemben -, nagy nyomatékkal rendelkezik. Bár olyan gyors nem lenne, hogy megtámasztás/blokkolás nélkül leszedje a külső tárcsa-variátor elől a főtengelyen lévő anyát (innentől pedig nem lenne értelme beruházni rá, hiszen a kézi erő ingyen van).
Légkulccsal viszont bármi egyszerűen, gyorsan elintézhető - egy kompresszor birtokában, persze.
A képen szereplő gépről még annyit, hogy - keréknél s variátornál maradva - elektromos mivoltához nem ésszerű a kialakítása, simán kicsavarná magát az ember kezéből - feltéve, ha nem ég le rögtön az elején. Egy, a meghúzni/lazítani kívánt anyához/csavarhoz képest merőleges megfogási lehetőség előnyösebb lenne. Hobbi célokra alkalmas lehet, bár arra akkor inkább egy akksis, vagy hálózatról üzemelő fúrógép, ami több felhasználási lehetőséget is kínál... -
Dízeles
aktív tag
Hali.
Chrom festéket ne .Nehéz vele dolgozni és gyorsan elveszti a "ragyogását"
Akkor inkább polírozd fel.Ha nagyon ütött kopott homok fúvóztasd l e .Utána készítesz egy rongy korongot és cromtisztító pasztával rádolgozol. -
runner 125
nagyúr
Ennek a pontos menetét nem tudom, egü forumon sokan lefestették, de gyanítom, h nem kis meló ezt szépen - és tartósan kivitelezni. Minden bizonnyal fel kell előtte csiszolni, h tapadjon az alapozó, majd ezt követően valamilyen olaj / benzin álló festéket kell felvenni.
De regelj be oda, és kérdezd meg.
-
runner 125
nagyúr
Te minek gondolkodsz ilyenben?
Van egy utcai tuningod, aminek tökéletes a gyári elektronika.
Egy verseny gyújtáselektronika olyan tényezőkben különbözik a gyáritól, amit már sokkal komolyabb tuninghoz kell cserélni.
Mint pl.; általában 20.000 rpm fordulatig engedi pörögni a motort, fordulattól függően sokkal nagyobb intervallumban terjed a villamosív ( szikra ) feszültsége. Magyarán, sokkalta erősebb, stabilabb szikrát ad - magas fordulaton is- , mint a gyári.
Beszerelése egyszerű, a gyári helyére kell csak dugni - illetve az előgyújtást sem változtatja. -
koshmar
veterán
-
bajnokpityu
félisten
-
netreg
tag
Nem, nem azért, biztosan van ilyen, csak még nem tudom hol. Rá kéne jönnöm, oszt mehet a bót
Majd tolok neked is egyet, láttam nézelődöl épp
Szeptemberben pont megyek is Pestre, bevágom a csomiba
Kérjed el a címet;-)
Ha nem lehet beindítani, akkor gondolom azért ennyi, mert lehet, hogy kicsit szét van zuhanva a henger/dugó/varió/kuplung egyebek, ami nem látszik kívülről, de sokba van a javítása...
Az Axisomnak legalább tudom, hogy nincs komoly baja. Sógoromé, előtte apósomé volt, ő vette egy japán importőrtől 10 éve. Bár végül is, azt sem tudom, mikor gyártották...
-
netreg
tag
Ezt meg én nem értem.
Úgy érted komplett motor vagy komplett robogó? Küldj linket, kérlek, érdekel!
Ha lenne 100€-ért egy komplett motor eladó, akkor nem vesződnék a meglévő, egyébként alapvetően jó, csak elhanyagolt moci felújításával, ami kb. ennyiből fog egyébként kijönni...
-
runner 125
nagyúr
Ahogy írtam magasabban fog nyitni a kuplung, azaz, úgy kell elképzelni, h húzod,húzod a gázt, a motor csak pörög, majd hirtelen megugrik. Ennek előnye, h rezonátoros csövekhez illik forgatni a motort, ezzel a fordulatot lehet növelni már alsóbb tartományban is, így jobb lesz a teljesítmény.
-
runner 125
nagyúr
Nézd meg a gyárin hány tekercs van a rugón, ha ezen kevesebb, akkor ez erősebb. (Bár a piros rugók általában mindig a legerősebbek.)
Egy ilyen rugóval azt éred el, h a kuplung jóval magasabb ford.számon fog nyitni. Sportkipufogóhoz érdemes cserélni, addig gyak. felesleges. -
netreg
tag
Bocs, nem azt mondtam, hogy nem kell rá, hanem azt, hogy nem GO/NOGO a különbség, hanem csak beállításnyi, ahogy írtad is. Mingyá felszerelem azért és akkor ezt kizárhatjuk...
Érdekes egyébként, hogy valaki azt mondja, hogy sok a levegő (légszűrő) azért hörög, valaki azt, hogy sok a benzin (nem zár az automata szívató), abba fullad bele
Van igazság mindkettőben, de nem lehet egyszerre igaz. Főleg, hogy tegnap el sem indult már, csak néha picit pöfögött, az elindulásnál pedig a szívató nyitva kell legyen, a légcsonk meg nagyjából zárva... A gyertyán viszont folyton csöpög a benzin és amikor beindult, akkor is előtte jól kiszellőztettem a hengert, úgyhogy inkább sok az olajos benzin... Lehet, lekötöm a 2T olajzót, mert a folyamatos indítási próbálkozás miatt betolt sok benzin még csak elpárolog, de a 2T olaj nem...
Amúgy rátettem egy autós akksit, arról megy az önindító
-
netreg
tag
Nem hiszem. A motor gyári állapotú és 1 éve még 65-70-et ment sík terepen. Pöccre indult és csak benzint meg 2T olajat kellett bele tennem. Most meg...
Gondoltam falsot szív a karbi és a ház között, mert a cső kívülről repedt. Leszedtem újra a karbit, légszűrő nincs már rajta, a karbi és a ház közötti gumicsövet is levettem, kívül repedt (elöregedett), belül ép, ki kell cserélni hamar, de most tuti nem ez a hibás, mert a repedés még nem látszik belülről.
Újra szétszedtem a karbit, minden lyukat átfújtam, nincs benne kosz. Levettem a kiput is. Összeraktam, most újra nem indul. Csöpög a benzin, szikra van, de indulás nincs.
Asszem veszek egy új gyertyát. Mi a belevaló gyertya? Most Magnetti Marelli CW7NP van benne. Eddig jól ment vele, csak pár napja pusztult le a moci...
-
Gergello
addikt
-
Adingo
csendes tag
Így igaz ! Jól tudod. Semmi szívató bizbasz nincsen a kormányon, de az elektronikát a gyujtáskapcsoló önindító pólusára rá lehet kötni. ( ha az elektromosnál maradunk.) Ha a vákumosnál, akkor jól jelölted be, ahoz a kis csőhöz kell rádugni a gumicsövet ami nemtom honnan, és nem tom melyik jön.
-
Adingo
csendes tag
Vettem egy öregecske Jogot. Rendesen felújítva a blokk, uj bóvdenek, fékek stb stb.
A gondom az, hol a ménkűben van a szívató rajta??? Hidegen csak akkor indul, ha befogol a szívótorkot. Akkor 1 pöcre indul. Melegen nem gond. Indul mint a parancsolat.
Már vettem rá uj karbit is, de ezen sincs semmi szívató. Gyanítom, vákumos lehet?? Vagy lehagyták a karbiról az elektronikát? Mert az indításkor az első állásban önindítózik, de nemlehet gázt adni neki.A 2.állásnál nem önindítózik, de rendesen műxik minden rajta. Gondolom a 2.állás meleg motorra van, és akkor kell lábbal indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest