- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cila1
aktív tag
válasz
netreg #11687 üzenetére
Nem tudok neked linket küldeni de a közelmultba robogót kerestem és voltam egy kereskedőnél aki olaszból hoz be motorokat.Kérdeztem tőlle,hogy mennyiért veszi őket.Azt mondta,hogy 100-150€ kint egy robogó.Igaz nem lehet őket beidítani az csak ithon derűl ki,hogy jó e.Na ezért írtam,hogy miért nem veszel.De ha nem így van akkor bocsi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
netreg #11652 üzenetére
Igen, azt is megfogja.
A variátor - "röpsúlyos kütyü" - van a főtengelyen, ha leveszed a deklit az a bal oldali. Ott találod a görgőket. A kuplung meg értelemszerűen a jobb oldali.A menetét nézd meg, látszani kell a főtengő végén, h milyen menetes. Az enyém jobbos.
A szíjtárcsát ne fogd meg csőfogóval, mert a hűtőlamellák hamar letörnek, amitől a főtengely nem lesz "kiegyensúlyozva", s könnyen csapágyas lesz.Nem akarlak megsérteni, de fasságot csináltál megint.
Egy robogót szíj nélkül nem járatunk. Mivel így a variátor és a szíjtárcsa között nem lesz "ék" (szíj) s, így széthullik az egész ahogy a varió közeledne a külsőtárcsa felé.
Valószínű, h a nyomólap is elmozdult a varióról, és a görgők kiestek a pályájukból. Le kellene venni végre a variót. -
runner 125
nagyúr
válasz
netreg #11639 üzenetére
Bele lehet tolni vakgyertyát is, az megakasztja a dugót/hajtókart, bár ez nálam a végső home made megoldás volna. A legjobb a légkulcs, én azzal szoktam lekapni őket.
..vagy még lehet próbálkozni rongy + erős kéz + dugóskulcs + kalapács.A 2,5 mm-es kopás elég korrekt, én cserélnék szíjat.
Eleve a variónál kis mm-es alátéttekkel szokták kihézagolni a varió / külső tárcsa"összeérési" távolságát, h minél ideálisabb felfutást kapjunk. -
GabN73
addikt
válasz
netreg #11631 üzenetére
hmm,tömítések rendben? Hengerfejnél is? Karbinál is(henger/membrán csatlakozásánál) Kipuff ki lett égetve?
illetve membrános?légszűrő: szabályozni szábályozza,mivel valaminek fel kell fognia a port,ezért a levegő se 100%osan megy át rajta...+ ha összegyűlik a por benen akkor is kevesebbet szív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest