-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
-
-
-
matyibalogh
csendes tag
válasz
Tibi78 #10461 üzenetére
Mekkora arcok vagytok
Amugy ezis mekkora poén: http://www.youtube.com/watch?v=dQ0gGwDuaj4
Mondjuk szerintem egy rendőrautónak semmi esélye nem lenne egerbe a robogó ellen!
Rengeteg haverom szinte sose áll meg és simán lerázza őket bár volt egy aeroxos csávó aki után a motoros zsaru ment és van egy híd ahol lelehet őket rázni és simán utána ment a motoros rendőr és a srác úgy gondolta hogyha ott nem tudta lepattintani akkor sehol..megállt ...és rimánkodott a rendőrnek és szerencséjére pénzbírságot kapott asszem 5ezret(ja, 70es aerox volt és leszarta a rendőr)
-
akos3
addikt
válasz
Tibi78 #10431 üzenetére
Jó persze ez elég szubijektív, de akkor is kicsit vicces a megjelenése. robogó kerékméretekkel akar úgy kinézni mint egy normális motor, közben meg autómata váltós. Nem tom, nekem az egész kicsit olyan röhelyes...Motorikusan amúgy nem sok panaszt hallottam rá, szal azzal nem lesz gond...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest