Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RJ45
tag
válasz
Rivaul #85221 üzenetére
Nézegettem karbiszerelős vidiket és itt a tűszelepem ilyen alu fekete heggyel az enyém is és mit szerel a srác? Egy Stihl fűrész karbit. Rákerestem, bingó, 570Ft a tűszelepem, zsír. Kár, hogy nem már egy újjal tettem össze. Így, hogy tudom mennyire necces az új tömítés, már para megbontani újra, meg ott van az is, hogy
szemre tök jónak tűnt az enyém is. Nem értem miért nem zár el rendesen, tuti tiszta. Az a bajom, hogy a tűszelepfészek ebből a japán karbiból nem csavarható ki. Szóval ha az kopott meg akkor bahhatom.
Most tök jót megy végre a motor, pöccre indul.
Lehet most elkezdem nézegetni a vasakat aztán beszámíttatom valami fiatalabb Yamahába, aztán majd az új tulaj tesz rá egy új karbit, ha ennek vége lesz csak ezek a négyütemű gyenge vackok... meg látom, ahogy a vízhűtésekkel is vacakolnak emberek.
Lehet megbánnám a cserét, nem tudom.
Amúgy ez a gyári japán karbi ez 16-os, szóval a 12-es lehet kicsi lenne rá és nem menne ennyit végre. A nagyobb karbikat meg nem tudom cserélik e tuning miatt. Azt láttam, hogy többnyire 17,5-öt vesznek a tuning kipufogókhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- LEGO klub
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Futás, futópályák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vicces képek
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest