Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Az általad linkelt képen lévő csavarral lehet az alapjáratot állítani. Ha letört belőle egy darab, akkor a súber és a súbertü teljesen zárja a fúvókát, ezért nem tudod beindítani, húzz neki egy kis gázt inditáskor.
Amúgy találtam neked egy kis olvasnivalót
.
[link]Bocs a dupláért.
-
Telda
addikt
Az a túlfolyó, szerintem az úszóddal lesz valami, vagy benzin ment bele és nem megfelelő szintkor zár mint kellene, ezért többet enged a karburátorba és a túlfolyón kifolyik. Úgy tudod leellenőrizni, hogy leveszed az alsó kis tartályt, kitolod a rudat ami az úszót a helyén tartja majd megrázod az úszót, ha zörög benne valami, akkor elengedett a forrasztás és sajnos benzin ment bele. Ha nem zörög semmi akkor a két úszó közti kis fülön tudsz kézzel hajlítani egy keveset, mert az nyitja és zárja a szelepet.
Valamint ellenőrizd a tűszelepet, ott folyik be a benzin. Egyszerűen csak belefújsz ott ahova a benzin csöved dugod rá, majd a kezeddel feltolod a tűszelepet, ha nem tudod fújni tovább, akkor ez jól működik. (a karbit úgy tarts a kezedben, mintha a motoron lenne rajta)
Amúgy szerintem csak rossz a benzinszint, amit az úszón tudsz állítani, ahogy az előbb írtam.
Ha megszívta magát, akkor vedd ki a gyertyát és úgy rúgj rá párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Kugoo Kirin G1
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest