Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• perge666

veterán

válasz Rivaul #86756 üzenetére

Teljesen egyet értek veled. :K
    Nekemis volt már sok bontószökevényem is,és volt amelyik meglepett rendesen.

Itt jön a sztori,a kedvencem :
    3 éve cimbinek kellett gyorsan egy nagyon olcsó robogó munkába járni mert a kocsiját tk-ra törte.
    Elvittem Nyíregyházára motorkereskedésbe ahol már ki voltak szemelve a postás robogók 40-ért.
    Volt vagy 15db Piaggio Free,először a szebb állapotúakat kezdtük kipróbálni de az mind gatya volt motorikusan.
    Végül egy csúnyát vettünk aminek az ülése szét volt kopva,az idomok mind kötegelővel voltak felfogatva,önindító és duda gombjai kiesva,műszerfal halott,fék,világítás,alapjárat volt,45-50-ig szépen húzott is,1 rúgásra indult.
    Haver majdcsak 1 évig nyúzta gond nélkül mire összeszedett egy kis pénzt egy normálisabb kocsira,ekkor felajánlottam neki hogy átveszem tőle,és 30-ba elhoztam.
    Én is hajtottam majd 1 évig,igaz én csak heti 1-2 alkalommal ültem rá a kertbe,meg kicsit próbáltam szépítgetni.
    Haver csak addig piszkált amíg vissza adtam neki mert ez élete első motorja és megszerette. :DDD
    A motor köszöni szépen azóta is megy,de mostmár nagyon érik a görgő és variátor szíj csere.

Ez a motor sok mocimat kenterbe vágta tartósság szempontjából.

Új hozzászólás Aktív témák