Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
Rivaul
üzenetére
Teljesen egyet értek veled.
Nekemis volt már sok bontószökevényem is,és volt amelyik meglepett rendesen.Itt jön a sztori,a kedvencem :
3 éve cimbinek kellett gyorsan egy nagyon olcsó robogó munkába járni mert a kocsiját tk-ra törte.
Elvittem Nyíregyházára motorkereskedésbe ahol már ki voltak szemelve a postás robogók 40-ért.
Volt vagy 15db Piaggio Free,először a szebb állapotúakat kezdtük kipróbálni de az mind gatya volt motorikusan.
Végül egy csúnyát vettünk aminek az ülése szét volt kopva,az idomok mind kötegelővel voltak felfogatva,önindító és duda gombjai kiesva,műszerfal halott,fék,világítás,alapjárat volt,45-50-ig szépen húzott is,1 rúgásra indult.
Haver majdcsak 1 évig nyúzta gond nélkül mire összeszedett egy kis pénzt egy normálisabb kocsira,ekkor felajánlottam neki hogy átveszem tőle,és 30-ba elhoztam.
Én is hajtottam majd 1 évig,igaz én csak heti 1-2 alkalommal ültem rá a kertbe,meg kicsit próbáltam szépítgetni.
Haver csak addig piszkált amíg vissza adtam neki mert ez élete első motorja és megszerette.
A motor köszöni szépen azóta is megy,de mostmár nagyon érik a görgő és variátor szíj csere.
Ez a motor sok mocimat kenterbe vágta tartósság szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nyogo83
sityupityu