Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Bitpalace #38979 üzenetére

persze 2 emberes
    Na ez az... Pont ezért nem nyerő, ha a másik emberke akkor lát először fékolajcserét. Pl. elsőre el is b*sztam, mert nem mondta, hogy ne engedjem el, én meg elengedtem: pumpálhatta fel újra, stb. Mindegy. Összességében így nem volt tökéletes a dolog, és különösen nem tetszett, hogy ha csöpögni kezd az eső, miért csináljuk a szabadban? Mert annyit még én is tudtam, ha víz kerül bele, az hamarabb felforr, tehát kerülendő... Szerk: szó se róla, van abban valami jó, ha az ember látja, hogy hogyan dolgoznak a motorján (emberibb, mint leadni a szervizben, aztán másnap elhozni), és akár szívesen segít is benne, ha tud, de azért érted...:)) Remélem, nem lesz vele gond megint. (Most ugye jó...:R)

wolfnet: hát igen. Ilyen, amikor az ember nem válogathatja meg az időjárást.:) Nekem nem volt gondom a tapadással, pedig öreg az a Bridgestone (Hoop B02 talán).:F Mondjuk élből óvatosabban mentem, mint szárazon. A legjobb persze, amikor a plexi csurom víz, és minden szembefény megtörik rajta ezer felé: sz*rt se látsz, és ezt még szorozd meg kettővel, mert az ezüst plexi volt fent...:)) Nem terveztem, hogy sötétedésig "kimaradok".:B

Új hozzászólás Aktív témák