Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
etnies
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Igy van, de biztonsagi okokbol nem javaslom a Honda Dio jellegu motorokat, mult heten utottek el egyik ismerosomet. Elmondasa szerint, mert tul pici es alacsony es a varos ritmusat se tudja felvenni. Ezert vesz egy 250-es maxirobogot.
En azt hiszem hetfele ketkerekut vezettem (jovo heten megyek A-s rutinra), es eldontottem, csak olyan motort veszek a jovoben, aminek nagyobb a kereke 12 collnal, mert ugy megizmosodott a vallam fel ev alatt, hogy par polot ki kellett dobnom
Pedig kosarlabdazom.
Naponta megyek 60 kilomtert, szerintem Budapest legrosszabb utjain.
Ezert kell nagykereku motor (Scarabeo is jo), a lenyeg, hogy rendszamos legyen es negyutemu, legalabb 125-s blokkal.
En a fentiek miatt mondom, hogy nem jo a kiskerek, te viszont azt mondod, hogy olcso es elnyuhetetlen, ezzel egyetertek. Ket szempont, mindenki dontse el maga, mi kell neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nyogo83
sityupityu