- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
crissprivat #13688 üzenetére
Köszi az infót.
Megmondom őszintén annyira nem értek a routerekhez, ezért ha nem muszáj inkább a gyári firmware-t használnám, ezért is érdeklődtem, hogy ez a tavalyi(2016) gyári firmware mennyire megbízható, illetve ez a firmware amit ajánlasz többet ad valamivel a gyárinál(pl. több más és/vagy új beállítások amik gyáriban nincsenek benne)? -
Daywalkerke
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja találtam meg egy ilyen évekkel ezelőtt vett és azóta nem használt routert.
Rákerestem google-ön és több cikk is volt az elmúlt években, hogy több Linksys routert(ezt a típust is) kompromitáltak, ezért rákerestem, hogy mikori a hozzá való gyári firware(1.1-es verzióhoz) és meglepetten tapasztaltam, hogy 2016. januári, ami ahhoz képest, hogy már lassan 5éves router szerintem nagyon rendben van.
Mi a véleményetek érdemes ezt telepíteni, ez már talán megszűntet több az előző években feltárt sebezhetőséget vagy inkább egy másik firmware-t rakjak inkább fel? -
Daywalkerke
aktív tag
Milyen megoldást ajánlotok ha az a baj, hogy a sok vasbetonfal miatt egy családi ház leghátsó helyiségébe illetve az emeleti leghátsó szobába nem jut el a jel? egy ilyen antennát néztem, szerintetek ez megnöveli a jelerősséget vagy inkább valami mást vegyek esetleg valamilyen házi barkács dolog van a jelerősség növeléshez?
-
Daywalkerke
aktív tag
sziasztok! egy olyan kérdésem van, hogy a érdemes a topic címében is írt routerhez nagyobb antennát venni, ha az a baj, hogy a sok betonfal miatt a ház leghátsó helyiségébe illetve az emeleti leghátsó szobába nem jut el a jel? fog az érdemben javítani rajta ha veszek hozzá nagyobb teljesítményű antennát vagy a vastag vasbeton ellen az se ér semmit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest