- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Helló. Mostanába szokott csinálni olyat a router, hogy újra indul és kb 5-10 percenként csinálja ezt de van amikor semmi gond nincs. De ahogy észre vettem akkor csinálja ha sok dolgot csinálunk közbe rajta. (WRT54GR) Már frissítve is volt a firmware rajta a gyártó oldaláról szedtem le de akkor még nem volt gond és asszem több mint 1 hónapja volt már frissítve.
-
cyber86
őstag
Valamiért nem indul a frissítés ezt írja ki amikor a start to upgradere kattintok Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot
-
cyber86
őstag
Helló. Van 1 wrt54gr routerem és frissíteni szeretném de a gyári oldalt régebbi firmware van mint ami a routeren van. Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm.
-
cyber86
őstag
válasz
djbahool #4257 üzenetére
Hello. Hát nem tudom még nem frissítettem soha routert. Ez nekem újdonság mert én nem tudok róla mert én csak úgy néztem, hogy 2 gép van össze kötve de nem routerrel. Ja és akkor én is kérdezek tőled gondolom azért kérdezgetted ezeket mert nekedis van ilyen router na szóval az lenne a kérdésem, hogy neked is villog állandóan a w-lan led?
-
cyber86
őstag
Hello. Van valakinek wrt54GR routere? Ha igen pls whisp rám.
-
-
cyber86
őstag
Hello. Van 1 WRT54GR routerem és az lenne a probléma, hogy állandóan villog a wlan led rajta vis állandóan komunikál és így 24-órázik minden nap a modem pedíg nem használja senki éjjel a netet és mégis állandóan villog a wlan. Valaki meg tudná mondani, hogy mit kell kikapcsolni?
-
cyber86
őstag
Hello. Ha van valakinek WRT54GR routere akkor privizzen rám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- PlayStation 5
- Mozilla Firefox
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest