- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
Sikerült működésre bírni. Valószínűleg valami beállítás maradt ki a múltkor, bár igazából most sem csináltam többet mint a múltkor, a lényeg hogy most jó
&
-
Qkackca
őstag
válasz
Intruder2k5 #11760 üzenetére
Remek, köszi. Ha szabad érdeklődni miért kerülted a tartós használatát, negatív tapasztalat?
#11761: Igen, a WAN-ba van dugva a netkábel. A mac címre regisztrálásra gondoltam már én is, de az én gépem biztosan nincs regisztrálva, mégis kap címet, ebből gondolom hogy nem így lehet.
A beállítás: staticip, subnet mask, gateway, dns (x2), wins, dhcp server enabled, client lease time 0 (nulla). Az értékek azok amiket laptopnak kiosztanak eredetileg. -
Qkackca
őstag
válasz
Intruder2k5 #11758 üzenetére
Igen, dhcp-s a kapcsolat.
wr54g v5.1 van a routerre írva, ez esetleg támogatja a costum fw-t?
Köszi a segítséget mindenesetre
-
Qkackca
őstag
válasz
Intruder2k5 #11756 üzenetére
Router log, na olyanról nem is tudtam
Ha a gépbe van dugva a kábel akkor simán megújul a cím, és tényleg 3 óránként újítanak, erre rákérdeztem.Maga a start is körülményes csöppet: laptop indít, kébel benne, amint kiosztja a címet, kihúzom a kábelt és átdugom a routerbe, onnantól van net, wifivel. Amint letelik a 3 óra, a net megszakad ( 2 wifi, 1 kábeles kapcsolat a linksys esetén), csak akkor lesz újra ha átdugom a kábelt a laptopba, megkapom a címet, mehet vissza a kábel a routerbe és 3 órán át jó.
Ha kábelen maradok akkor jó, csak ügye 1 gépen lesz net.Van esély, hogy vmit nem jól állítottam be, de automatikusan a router nem kap címet.
Most költöztem új helyre, sok időm még nem volt babrálni vele. -
Qkackca
őstag
Sziasztok,
olyan problémám lenne hogy a szolgáltatóm 3 óránként újítja az ip-t, de a router ezt nem tudja kezelni, csak ha kihúzom belőle a kábelt, bedugom a laptopba (kiosztja a gépnek a címet), aztán vissza a routerbe és úgy jó. ( kábelnet, vmi motorola routerrel, simán a linksys-nek nem oszt ki címet, csak ha klónozom a laptop beállításait).Teljesen gyári firmware van fent, nem nyúltam még hozzá. Vmi ötlet van valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest