- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutivesztes
tag
-
Tutivesztes
tag
Sziasztok...
Kérnék egy kis segítséget, ha nem is kapom meg a megoldást, legalább azt hogy merre keressek. Van egy upc chello előfizetésem és egy WRT-54g router. 3 gépet kötöttem rá, az asztali gép kábellel, és két notebook wifivel. Eddig (gondolom) szerencsém volt, mert a port (vagy ip kiosztás) az asztali gépemen mindig 101-re végződött, ezek szerint állítottam be a port range forwardot is. De mostanában az történik, hogy ha a wifis gépek bármelyike előbb lép fel a netre mint én, akkor már a 102 vagy 103-as végződésű ip-t osztja nekem, így a torret és egyéb kliensek passzívnak érzékelnek. Átirogathatom a router beállításoknál az ip végződést, de ez nem túl praktikus, ha pedig be akarom állítani minden ip végződésre a port range forwardot akkor hibát jelez, hogy ugyanazt a portszámot nem írhatom többszösz, hiába más az ip...Szeretném ha az asztali gépem mindig fix ip-t kapna a routertől, fűggetlen a bejelentkezési sorrendtől, így maradhatnának a beállítások is fixen. Be lehet ezt állítani?
Köszönöm a segítséget, ha megaláztok, azt is, csak oldódjon már meg ez... -
Tutivesztes
tag
Na, már csak egy kérdésem van, ha valakinek sikerült már, az szánjon meg, és ossza meg tudását.
Chello Gold 20/3 van most. Routeren keresztűl kábellel megy a maximális sebesség. Ha viszont wifin próbálkozom, képtelen a maximális letöltési sebességet elérni, bár rendszeroptimalizáló programmal már elértem hogy ne felezzenA kérdés az hogy valakinek itt a földön megy a maximális 20Mbit wifin keresztűl? (wrt54g ver7.00, a másik oldalon wusb54gc)
-
Tutivesztes
tag
válasz
Tutivesztes #5261 üzenetére
BAromságot írtam, a legfrissebb drivert a utilityben találtam, a telepített progi meg 3.valami. De nem segített
-
Tutivesztes
tag
válasz
h_143570 #5255 üzenetére
Igen, az lemaradt, ha a routert vezetékkel kötöm akkor minden megy maxon. Valahol olvastam a QoS beállítás hibát, de az nálam ki van kapcsolva. Az "adó" és a "vevő" is linksys, és a térerő vagy kiváló, vagy nagyon jó, mégis valami gebasz van.. (nem értek a wifis rész beállításához...sem)
-
Tutivesztes
tag
Sziasztok..
Újabb kérdés, félek az a válasz hogy dobjam ki a wrt54g-t és vegyek gl-t. Az történik hogy chello nem volt képes futni rajta keresztűl, de ez valami csoda folytán megjavult. Most az a baj hogy nem képes a maximális letöltési sebességet elérni. Ha kábelen mérem akkor tökéletes (speedtest.net), de wifin csak a felével jön lefelé, felfelé viszont nincs gond. Firmware frissítés lehetetlen, mert ez az erősen utált 7-es version, amire a chipset miatt nem pakolható csak saját firmware, abból viszont a legfrissebb van rajta. Lehet valamit állítani rajta? Vagy ennyi volt, kuka?(a gépen egy szintén linksys usb adapter van, wusb-54-gc)
-
Tutivesztes
tag
Tudom hogy én vagyok a hülye, de nem tudom megoldani a problémámat
Ma kaptam chello goldot, és szerettem volna egy wrt54g v7-en keresztűl a gépemre kötni. Automatic config dhcp-n van, mac andress clonozva lett, és kap ip-t, miegymást a modemtől, csak a net nem jön át. Ha a modemet rádugom a gépre akkor minden oké. Mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged