- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbalia87
tag
OK-ok koszontem a gyors valaszt. Esetleg (nem tudom pontosan mi a neve ennek a szolgaltatasnak) Savszelesseg elosztasara kepes? Pl nekem 2 megas netem van, es ebbol 1 megbit megy a torrentnek es a masik 1 megabit megy a bongeszesekre. Esetleg ezt ido intervallumokra osztani
-
norbalia87
tag
Apropo bocsi meg egy kerdes ezek a tipusok meg 10mb/s-os wan portal talalnak gazdira. Vagy ha pl 20 megas netet szeretnek akkor a szolgaltato biztosit nekem olyan routert? Mert en nem nagyon latok olyan (ebben az arkategoriaban) routert aminek mar 100mb/s-os wan portal dicsekszik.
-
norbalia87
tag
Sziasztok
Mi a kulonbseg a gl ill a gs kozott? Ugyanis most azon filozom, hogy mejiket vegyem. Ill. a linux mit takar ezeknel a routereknel? Ahogy latom ugyan ugy kell konfigolni mint a tobbi router. Ertem ezt grafikus webes felulet alatt. Eloszor azt hittem a linux miatt, hogy valamijen karakteres feluleten lehet oket kulonbozo parancsokkal konfigolni.
Jah igen 2 gep vezetekes kapcsolaton csatlakozna a routerhez, es kb 2 vagy 3 pc/noti pedig wlan-on keresztul. Az smc-met azert cserelem le, mert sokat toltogetek es az smc valahogy nem szereti ha akar egyhuzamba pl 2-3 napot toltogetek. Egyszeruen meghal a wlan rajta es mindig resetelni kell. Gondolom az smc-nek nem gond, ha tobb napot megy egyhuzamba.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest