-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth Wader
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Tudna valaki segíteni,abban,hogy létezik-e magyar nyelvű firmware Linksys WRT54G V 5.1-hez? Szóval csak sima G-s router,nem GL,vagy GS....
A dd-wrt firmware-ben nincs magyar nyelv. Esetleg más firmware létezik hozzá,ami magyar? Akár egy linknek is örülnék.Köszönöm.
-
Darth Wader
csendes tag
Please HELP !!!
-
Darth Wader
csendes tag
Sziasztok.
Nekem egy wrt54g routerem van dd-wrt v24sp1-es fw-vel,amit a DD-WRT.COM oldalról szedtem le. Hogyan lehet beállítani magyar nyelvűre? Vagy másik(magyar) firmware kell hozzá?
-
Darth Wader
csendes tag
Üdv. mindenkinek.
Nekem egy wrt54g routerem van dd-wrt v24sp1-es fw-vel. 30/20 megás netem van,ami az asztali gépen ennek megfelelően jön is(letöltés:28000 Kbit/sec). De a wifin keresztül a notin nem jön csak 5000 Kbit/sec körül.
Az lenne a kérdésem,hogy lehet-e ezen valahol növelni,hogy wifin is jobban menjen.
Vagy létezik,hogy ennyi a max?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest