- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
horatio
tag
válasz
toth_janika #3222 üzenetére
A Felségem VPN-en keresztül csatlakozik a cégük komplett adatbázisához, levelező rendszeréhez. Igazából a routeren belül ha jól tévedek, engedélyezni kell a VPN-t, de ennyi és semmi több. A laptopján van valami kliens, amivel csatlakozik a céges rendszerre. Szóval nem igazán router kérdés hogy csatlakozni tudj. De nem vagyok a téma szakértője.
Egy éve hsználjuk a Linksys-t, azelőtt Belkin routerünk volt, azzal is ment az egész mindenféle hókuszpókusz nélkül. -
horatio
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék: egy WRT54GL tulajdonosa vagyok. Kb egy évig észre sem vettem hogy egyáltalán itt van, atomstabil volt minden. Tegnap este óta semelyik gép amelyik itthon van és kapcsolódik hozzá (sem wifin, sem kábelen) nem hajlandó semmilyen oldalt megnyitni semmilyen létező böngészőn keresztül
Ha belépek a router menüjébe látszik hogy kapcsolódik a t-online-hoz, ha pingelek vagy traceroute-olok bármilyen oldalt mindent lát. T-online szerint minden ok az adsl-lel és szerintem is, mert ha router levesz és dsl modemen keresztül megyek közvetlenül netre minden ok. Most is így írok.
Szóval mintha olyan lenne, hogy egyszerűem letilt minden internetes adatmozgást a router mind wifin, mind kábelen.
Valakinek ötlet? Vagy korábbi hasonló tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest