-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca_
csendes tag
A témával haladok
iptables -I wanout -d 195.228.245.1 -j DROP
iptables -I FORWARD -d 195.228.245.1 -j DROP, csak azt nem tudom , hogy írjam át csak a lan korlátozására... -
Laca_
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problám. Tomato fw-m van és egy bizonyos weboldalt, vagyis ip cimet akarok letiltani. Tudom , hogy van acces restrictionba lehetoseg valami ilyesmire, de az nem jo.
Például ha a www.blabla.com letiltom, de hiába mert ha egy másik oldal linket mutat rá egyből el tudom érni. Olvastam valami iptables - rol meg firewall sciptrol de nem nagyon értem. Nagyon megkoszonem ha valaki konkrétan leírná pl. ha a freemail-t és a citromailt szeretném blokkolni ugy hogy például a lan hálozatrol ne tudják elérni, hanem csak a wifi-s hálózatról. (de ugy hogy rá mutató linken keresztül se, se ip cim alapján, se domain, egyáltalán sehogy.) (Esetleg a DD-WRT vagy Openwrt tud ilyet webes felületen?) -
Laca_
csendes tag
no comment
-
Laca_
csendes tag
Koszi Ali_G, hogy valaszoltal! Meg egy kerdesem lenne. A wrt 54gl-es routerhez nincs olyan fw amivel ra lehetne birni a 108 mbps sebbesegre (vezeteknelkuli halozaton)?
-
Laca_
csendes tag
Sziasztok! Az a kerdesem, hogy router melle kell-e meg kulon tuzfalat telepiteni? Nekem egy wrt54gl 1.1-es gyari fw van rajta. Evek ota nod32 + zone alarm tuzfalat hasznalok de mostmar nagyon unom hogy a zone alarm ennyire belasitja a gepet. Tehat a kerdesem hogy ha a routeren be van kapcsolva a tuzfal akkor az elegendo vedelmet nyujt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged