- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X7 Pro Vs Poco X7
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Elvileg igen ([link]). A Linksys szerint a SpeedBooster 35% többletet jelenthet sebességben, de őszintén szólva én ezt nem tapasztaltam. Érzésem szerint a 'frame burst' funkció engedélyezése és a 'short preamble' beállítás érezhetően dobott a csúcssebességen (2800 vs. 2200 kbyte/s, megosztott mappák közötti másolásnál), az Afterburner viszont nem. A hasznos, gyakorlati adatsebesség egyébként sem lehet 54Mbps, hisz az a 802.11g-nél a legnagyobb bruttó átviteli ráta a rádiócsatornán, amiből a jókora szeletet foglal el a protokoll overhead. A speedbooster elvileg ezt a 'hatásfokot' képes növelni. De akár van speedbooster, akár nincs, sima 802.11g-s eszközökkel be kell érjed legfeljebb 22-24 Mbps alkalmazási sebességgel
.
Mod. #1721-re: ez csak a WRT54G / WRT54GS v5 vagy v6-os hardver-verziókra, és kizárólag a DD-WRT Micro (legkisebb méretű és alap tudású) kiadásokra vonatkozik. Ezen eszközök 2MB méretű flash-memóriájába csak ez fér bele.
[Szerkesztve] -
tüzfal téma: jó ha van. pl ha akarod kontrollálni ,hogy milyen progi netezzen (értem itt a virágboltos szoftvereket de nem feltételezem ,hogy ott vásárolsz
). sztem kell... de ha csak ugymond ''mezei'' juzer vagy akkor nem muszáj. (na ezt is jól le írtam remélem érthető volt
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- További aktív témák...
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő