Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
djapor96
senior tag
Sziasztok!
Van egy wrt54gl routerem dd-wrt-vel. 5-6 éve hibátlanul üzemel. Tegnap éjfélkor még neteztem és működött is rendesen, ma reggelre viszont a power+1,2,3,4+ az internet led egyszerre ütemesen villogni kezdett. Nincs net, nem tudok belépni, se resetelni. Próbáltam másik adapterrel is, azzal is ez a jelenség. Szerintetek? Kész vége kuka?

-
djapor96
senior tag
Két új (1 évnél fiatalabb) laptop csatlakozik a GL routeremre. Ezek jelenleg adatot másolnak egyik laptopról a másikra. Mindkét gép wifi-n csatlakozik. Mi az oka, hogy a maximális adatátvitel 950 kb/s? Holott a router valami 54 Mb-et ír. Vagy ez csak LAN kábelen megy? Gyorsabb lenne ha mindkét gép vezetékkel csatlakozna?
-
djapor96
senior tag
Üdv
Honnan tudom, hogy adott program melyik portot használja online munkához?
-
djapor96
senior tag
Hali!
Az irodában van egy wrt54g2-es routerem, gyári Firmware-el.
Le szeretném tiltani, hogy az embereim titokban online pokerezzenek, honfoglalózzanak munkaidőben. Ha bent vagyok, akkor nincs gond, de ha kiteszem a lábam....
Ha belépek a menüjében az "Access Restrictions" almenübe, akkor ezt látom:

Elég sok variációt kipróbáltam, és nem bírom az URL-eket letiltani.Már az sem érdekel, ha állandóra letilja, csak sikerüljön... Mit állítsak át?
Korábban egy ASUS 500-as volt ott tökéletesen megy, az otthoni wrt54gl -en is megy, de ezen nem bírom összehozni....
-
djapor96
senior tag
üdv!
Ti segítettetek egy pár napja összehozni egy linksys wrt54gl (dd-wrt) routert és egy TP-link wa501g reapetert. Tökéletesen működik, ugyan WEP titkosítással, de mivel családi házban lakom így nem félek, hogy meghackelik a hálót.A szomszéd srácnak (nálam van a router, nála a reapeter) az egyik laptopja Macintosh. A gép felcsatlakozik a reapeter látja, de net nincs rajta mi lehet a baja? Próbáltam titkosítás nélkül is, tehát nem az a hiba!
Bent a munkahelyén van rajta net.
-
djapor96
senior tag
Hali, wrt54gl routeren dd-wrt firmwera-al van lehetőség adott MAC azonosító forgalmát loggolni? Nem, hogy merre járt, hanem, hogy mennyi adatforgalmat bonyolít.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest