- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
outsiheder
tag
A válasz az, hogy nem, de igen!
A frissítési szabályok szerint törölni kell az NVRAM tartalmát, mert nem biztos, hogy az új verzió ugyanott tárolja az azonos funkció értékeit, illetve van olyan rendszerváltozó érték, ami nincs megjelenítve a grafikus kezelői felületen.
De szigorúan csak a te saját felelősségérzetedre bízva: egy korábbi tomato frissítéskor elfelejtettem a 3x30 másodperces resetet, és a korábbról megtartott tartalommal hibátlanul működött. -
neduddki
nagyúr
HI!
lila kodom sincs:- ) /egyszae rmar lattam eloben mesziro egy pulton es egy ivegen kersztul:- )/
erre Magadnak kell rakeresni, de ahogy esmerem a hazai piacot aszt veszel ami van /ami ocsobb/, hacsak kikntrol nem hozatos beudv
neduddki
mod: h_143570: hogy me nem vagyok meplepodve:- ) /maint a v2-on/
-
h_143570
addikt
A DD-WRT tablazata szerint (fenteb linkeltek az oldalt):
A tablazat alapjan csak a v1.1 arra is a v24 rc 7 - build 9344 (25.03.08) valtozat. A v2-hoz device needed for port, szoval meg nincsen nekik.OpenWRT szerint szinten nem tamogatott a v2
http://oldwiki.openwrt.org/OpenWrtDocs(2f)Hardware(2f)Linksys(2f)WRT160N.html?highlight=%28OpenWrtDocs/Hardware/Linksys%29Altalanosagban ha nem Broadcom chippes akkor nem tamogatott, par kulonleges esetet leszamitva.
-
zsolt501
nagyúr
Akkor én mindenképpen javaslom a kábelezést (nem hiszem hogy nem lehet megoldani), mert ha kifogsz egy egy ügyeskedő szomszédot akkor egyszer biztos felfog törni, igaz időbe fog neki telni. A másik a panel mivel a panel igen nagy mértékben korlátozza a WLAN által használt frekvenciákat ami azt fogja eredményezni hogy igen szenvedős lesz az internet használat és a kapcsolat is nagymértékben lesz bizonytalan. Igaz léteznek egyéb módszerek amivel lehet javítani az adat átvitelt de ezeknek is megvannak a korlátai.
Én mindenképpen azt javaslom hogy kábelezd be a lakást, 1, nem drága a kábel 2, sokkal gyorsabb és stabilabb.
Azt meg nem értem főleg egy panel lakás esetén hogy miért nem oldható meg a bekábelezés, mert én saját magam kábeleztem be a lakást és még a kábelt is el sikerült rejteni, De te tudod én próbáltam segíteni... -
zsolt501
nagyúr
Arany középút hát olyat én még nem nagyon találtam.
Mindenesetre ha a sebesség és a biztonság is nagyon számít akkor én nem sajnálnám bekábelezni a lakást, mert lényegesen gyorsabb sebességileg és lényegesen jobb a kábelnek a reakcióideje is mint a wifinek főleg ha a játék is lényeg és a torrent is mert mind a két esetben fontos a reakcióidő és ha nagy mennyiségű kapcsolatot kell kezelni akkor bizony a wifi instabilitás nagyon ki fog jönni. Szóval nem szabad sajnálni a pénzt a kábelezésre mivel hosszútávon mindenképpen sok problémát fog megoldani. A wifit meg alkalmi esetekre lehet tartogatni pl. vendég, de amikor nincs használatban akkor mindenképpen érdemes a wifi részt lekapcsolni. -
zsolt501
nagyúr
Igaz nekem csak 20/10-es netem van a tvnetwork tol de nálam a tomato fut a gépen és tökéletesen megy de meg kell jegyeznem hogy volt egy teszt időszak decemberben amikor 30 körüli letöltést is sikerült mérnem vagyis a 25 ös letöltést biztos hogy bírni fogja a Tomatoval.
Ez a szakadozás is megoldható mert nálam nincs ilyen gond.
Mondjuk ez a szakadozás lehet a szolgáltató sara is ezt érdemes volna úgy tesztelned hogy router nélkül is szakadozik e. -
h_143570
addikt
Ez uj informacio akkor ezek szerint mar ok is attertek.
Tehat akkor a Bind Addressnel a belso halos IP-d szerepel.
Firewall with manual port forwarding esetben a szolgaltatotol kapott IP cim szerepel.
A TCP es UDP portokhoz kulonbozo port van irva illetve a 2 port forwardolva van a routeren?Ugytunik, hogy az uj valtozat tamogatja a kliensek kozti tikositast is, igy lehet, hogy erdmes lenne a TLS-nek is forwardolni, egyet. Valoszinuleg visszont nem ez okozza a keresesi problemakat.
-
h_143570
addikt
DC-t aktiv modra ravenni, ugy hogy a kereses is mukodjon nem mindig egyszeru. A WAN IP-hez meg kellene addni a gep kulos IP cimet, vagyis azt amit a szolgaltato ad. Illetve ne felejtsd el frissiten a klienst. Illetve meg ellenorizd, hogy a szoftveres tuzfalakon rendesen negedelyezve van-e.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest