- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
SüdiLaller #13111 üzenetére
Elolvastad / kipróbáltad a dd-wrt-s link végén, a 25. pont után leírtakat ("PROBLEM AND WORKAROUND TO AN INACCESSIBLE LINKSYS WRT54G V6.0 ROUTER--- may be good for V5 as well.")? Ha ezek sem segítenek, akkor nem tudom, mit lehetne még tenni a jtag-en kívül. A kábele ugyan nem nagy szám, lényegében egy párhuzamos portra (ha egyáltalán van olyan az alaplapodon) csatlakozó rövid öteres kábel, 4 ellenállással, de a routerben a legtöbb esetben a tüskesor nincs benne, azt bele kell forrasztani, és a szoftveres részével ('debrick utility') is lehet azért szívni rendesen, ha az ember még nem csinált ilyesmit.
Ha nem megy, keresd őt: [link], vállal router javítást. -
And
veterán
válasz
SüdiLaller #13109 üzenetére
Szoftveresen (firmware frissítéssel / cserével) a WRT54G/GL/GS-sorozatot véglegesen elrontani nem lehet. legrosszabb esetben jtag-kábellel mindegyik helyrehozható. Én még eleve jtag segítségével tettem fel a dd-wrt-t egy WRT54G v5.0-ra, mert akkoriban máshogy még nem is lehetett.
De egyáltalán nem biztos, hogy most is minden veszve, ezeket nézd meg:
- Lehet pingelni a routert (fix IP-re állított gépről) a 192.168.1.1-es címen?
- Próbáltad a TFTP-s töltést a router bekapcsolását követően indítani?
- A router power-ledje az újraindítást követően állandóan csak villog, vagy egy idő után már folyamatosan világít? -
And
veterán
válasz
SüdiLaller #13107 üzenetére
Két apróságot eleve hiányolok az általad linkelt leírásból. Az egyik, hogy a frissítést végző PC-t ilyenkor erősen illik fix IP-címre állítani (192.168.1.x, ahol x: 2..253). A másik, hogy a TFTP-s feltöltéssel közvetlenül a router újraindítása után - a power led villogásának megszűnte után pár másodpercen belül - illene próbálkozni. Bónusz: a forgalmat esetleg blokkoló bármilyen tűzfalat előtte le kell kapcsolni.
A dd-wrt oldalán a belinkeltnél kicsit bővebb, pontosabb leírást találhatsz: [link]. -
neduddki
nagyúr
válasz
SüdiLaller #11240 üzenetére
HI!
kulgy ra egy netmas calc-ot e egybolkideurl, hogy hol a gubanc
udv
neduddki
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
SüdiLaller #11240 üzenetére
továbbra sem tudom a választ, valaki?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
SüdiLaller #11234 üzenetére
nem feltétlen igaz ez sem,ez függ az alkatrészek élettartamától amit beszereltek,de gondolom a v7-nek kellene tovább bírnia
-
And
veterán
válasz
SüdiLaller #11232 üzenetére
A CDF1-kezdetű szériaszám valóban v1-es WRT54G-t takar (lásd wiki). Én inkább azt tartanám meg, mivel azon felül, hogy 3rd-party firmware-ekkel kompatibilis, RAM-ból és flash-tárból is kétszer annyi van benne, mint a v7-ben.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
SüdiLaller #11232 üzenetére
nekem is van egy v7,ha nem akarsz mijolni vele akkor teljesen mind1 szerintem melyiket tartod meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged