- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
gabcsikovo
üzenetére
hi!
hasonló eset már nálam is volt, bár nálam csak szimplán netet nem akart kiosztani, mondjuk én átdugdosással nem próbálkoztam akkor!
nálam megoldotta a problémát akkor egy új firmware, magyarul rakd újra a firmwaredet, az amúgy sem árt neki! itt van link
remélem tudtam segíteni
-
Tonyk
veterán
válasz
gabcsikovo
üzenetére
Azért mert esetleg a szolgáltató levág a fenébe multiple connections miatt.
-
Tonyk
veterán
válasz
gabcsikovo
üzenetére
nem vagyok mester
Amennyiben routert használsz, nem kell kapcsolatod létrehoznod a win-en belül!!!!! Nem kell semmi. Ezrét van a router.
Nem Router Keep, hanem Keep Alive. A routerben , ott ahol a PPPoE kapcsolatod állítod, van ez az opció.
-
Tonyk
veterán
válasz
gabcsikovo
üzenetére
Csak kérdezek:
Kifagy? Azaz lefagy a gép vagy lefagy a program vagy a router disconnectel? Nem mindegy...
Operációs rendszer? Router Keep online-on van? Milyen fw. van a routeren? Ha nem a gép fagy le ilyenkor, akkor internet van, vagy csak a játék szakad le?Routernek ezt a netet bőven el kellene bírnia.
-
Tonyk
veterán
válasz
gabcsikovo
üzenetére
Kábel a modemből a router WAN portjába , mint eddig is, majd:
Böngészőbe beírod hogy: 192.168.1.1 majd entert nyomsz. Bejön egy ablak ahol kéri a felhasználó nevet és jelszót (az amikor megvetted a routert és a setup CD-vel beállítottál ). Beírod , bejelentkezel.
Setup - Basic Setup - Internet Connection type - PPPoE. Itt beírod az új felhasználói nevet és jelszót (amit most kaptál az inviteltől). Mást ne tölts ki. Mentés. Ennyi.(De ez benne van a manualban is)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest