- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
gabcsikovo #10546 üzenetére
hi!
hasonló eset már nálam is volt, bár nálam csak szimplán netet nem akart kiosztani, mondjuk én átdugdosással nem próbálkoztam akkor!
nálam megoldotta a problémát akkor egy új firmware, magyarul rakd újra a firmwaredet, az amúgy sem árt neki! itt van link
remélem tudtam segíteni
-
Tonyk
veterán
válasz
gabcsikovo #10102 üzenetére
Azért mert esetleg a szolgáltató levág a fenébe multiple connections miatt.
-
Tonyk
veterán
válasz
gabcsikovo #10100 üzenetére
nem vagyok mester
Amennyiben routert használsz, nem kell kapcsolatod létrehoznod a win-en belül!!!!! Nem kell semmi. Ezrét van a router.
Nem Router Keep, hanem Keep Alive. A routerben , ott ahol a PPPoE kapcsolatod állítod, van ez az opció.
-
Tonyk
veterán
válasz
gabcsikovo #10098 üzenetére
Csak kérdezek:
Kifagy? Azaz lefagy a gép vagy lefagy a program vagy a router disconnectel? Nem mindegy...
Operációs rendszer? Router Keep online-on van? Milyen fw. van a routeren? Ha nem a gép fagy le ilyenkor, akkor internet van, vagy csak a játék szakad le?Routernek ezt a netet bőven el kellene bírnia.
-
Tonyk
veterán
válasz
gabcsikovo #10062 üzenetére
Kábel a modemből a router WAN portjába , mint eddig is, majd:
Böngészőbe beírod hogy: 192.168.1.1 majd entert nyomsz. Bejön egy ablak ahol kéri a felhasználó nevet és jelszót (az amikor megvetted a routert és a setup CD-vel beállítottál ). Beírod , bejelentkezel.
Setup - Basic Setup - Internet Connection type - PPPoE. Itt beírod az új felhasználói nevet és jelszót (amit most kaptál az inviteltől). Mást ne tölts ki. Mentés. Ennyi.(De ez benne van a manualban is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest