Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
gabcsikovo
üzenetére
hi!
hasonló eset már nálam is volt, bár nálam csak szimplán netet nem akart kiosztani, mondjuk én átdugdosással nem próbálkoztam akkor!
nálam megoldotta a problémát akkor egy új firmware, magyarul rakd újra a firmwaredet, az amúgy sem árt neki! itt van link
remélem tudtam segíteni
-
eketomy
senior tag
válasz
lorant12345
üzenetére
ha nem lehet pingelni akkor az elég nagy gáz! akkor tudtommal egy megoldás még létezik haverom csinált már ilyet, majd megkérdem tőle! a lényeg hogy szétkell szedni a routert és valamelyik lábat rövidrekell zárni amitől kapsz egy legyalult routert utánna szabadon rá lehet rakni ismét a szoftverét!
egyenlőre ennyi, elméletileg a neten is lehet találni linket a rövidrezárásról, üdv
-
-
eketomy
senior tag
Ill. még annyit hozzátennék az egészhez, hogy torrent kliensnél csinálja, szal ha azzal töltök le! Normál letöltésnél nem hasal szét!
-
eketomy
senior tag
Szép napot mindenkinek!
Lenne pár kérdésem:
Van egy ilyen routerem--> linksys wrt54g ver7.2 (eddig viszonylag teljesen jól működött néha-néha fagyogatott)
Raktam fel rá DD-WRT firmwaret, és minden jól ment, 30-30-30as resetet csináltam elkészülés után, és most olyan hibajelenségbe futok bele, hogy ha elkezdek torrent fájlt letölteni azaz p2p-ezek akkor széthal a net!
Ha nem töltök akkor meg full gyors mint állat akkor semmi hibajelenség! Raktam már azóta másik micro-s ddwrt fel hátha az lehet a gond, de nem, u. úgy csinálja ill. már a dhcp is kilőttem mert azt hittem hogy az a baj, de az sem oldotta meg a problémát!Elkeseredésembe, vissza akartam rakni a régi firmwaret de pont ehhez a verziójú routerhez nincs fent a hivatalos linksys oldalon a 7.2es firm!
Szal megkösszönöm aki tud esetleg linkelni, vagy ha tud valaki erre valami létező megoldást. Már szinte mindent próbáltam, jah amúgy Digis netem van(pppoe alapú)
Köszönöm, előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen egeret válasszak?
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest