- Garmin topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gausz
aktív tag
Van valamilyen titkos beállítás, amit nem találok meg a belinkelt leírásban? Szépen be tudtam állítani mindent, de a sebesség valami iszonyú lassú lett.
A fő router egy TP-Link TL-WDR4300 lett, a három hosszú antenna biztos nem hazudik, gondoltam magamban. A helyéről azonban az sem fedi le a szükséges szobát high transmit powerrel:
A repeaterként működő WRT54GL ezt látja:

Szerintem teljesen normális jelszintek, és a speedtest a 50/2-es netemre 2,5/2-t ír ki...
A fő és repeater router közt 7m és 1 fal található, a repeater és a számítógépek közt 5m és 1 fal. Rendezzem át a lakást?

-
Gausz
aktív tag
Szolgáltatóm adott egy D-Link DIR600at, azt próbáltam repeater módba állítani, de feladtam, mivel minden leírás szerint csak úgy menne, ha kábellel kötném össze a fő routerrel. Meg hát annak csak egy kis antennája van.
A [leírában] viszont úgy látom, hogy vezeték nélkül is összehozható a rendszer.

Kicsit beleolvastam, és ilyet láttam:
Wireless Network Name(SSID) : Must Match Primary Router exactly including exact case- Make sure you spell this correctly
Wireless Channel : Must Match Primary Router (This will disappear once you put it in RB mode, and isn't needed)Szóval elvileg nem is fogom tudni, hogy éppen melyik eszközre vagyok csatlakozva?

Köszi szépen a segítséget! Megpróbálom a D-linket, aztán legfeljebb veszek valami erősebbet, ha azzal nem menne.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hardcore café
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garmin topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- iPhone topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest