- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
mzsombor #2049 üzenetére
milyen neted van? nekem akkor játszott ilyet, mikor 8M-ra volt engedve a netem, és a háló nem bírta. miután visszavették 6M-ra, megjavult. router nélkül is ezt csinálja? ha igen, akkor előtte van a hiba. ha adsl-ről van szó, akkor még lehet a modem melegedése is, szép nagy hűtőbordát varázsoltam rá, mert nyáron folyton megszakadt.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Hunreal #2018 üzenetére
nem égők a kérdések, mindenki volt kezdő, én is.
gyári fw-ben nem tudom, mi hol van, nem sokat használtam. ha betartod a biztonsági szabályokat, akkor érdemes 3rd party-ra frissíteni (mindjárt visszaolvasok, milyen verziójú a router, és lehet-e rá pl. dd-wrt-t, vagy tomatot tenni).
hogy volt-e hasonló probléma... keresgélj a topikban, hátha találsz valamit.
mod: wrt54g v5.x... erre a dd-wrt felmegy, más nem. az első hsz-ban találsz linket a felpakolásra. 2 részletben kell felmennie. először olvasd el, szedj le mindent (a gyári fw-t is, sose árt), aztán kezdj bele, a leírás pontos(!) betartásával. én egyszer majdnem elszúrtam, mert nem binárisan küldtem át az image-t. utána átváltottam binbe, és onnantól kezdve nagyon jól ment.
-
ngabor2
nagyúr
valahogy így kellene működnie.
mano2: ha a gyári fw van rajta, azt erősen ajánlott lecserélni egy 3rd partyra (dd-wrt, tomato). ezután (dd-wrt esetén) első körben a QoS-nél be kellene jelölni, hogy optimizing for games (applications and games szekció), és nem árt a max kapcsolatok számát felvenni min. 2048-ra.
-
ngabor2
nagyúr
bár én dd-wrt-vel nyomulok, de itt a következő dolgot tudnám javasolni:
- dhcp-szerver bekapcs
- pl. ha 2 saját géped van, akkor 192.168.1.126-tól osztod az ip-t (ennek a netmasknál lesz jelentősége)
- static dhcp arra a 2 MAC-re
- applications and gaming/qos: itt beállítani, hogy a 192.168.1.128/25 alhálónak alacsony prioritása legyen (bulk), a 192.168.0.0/25-nek pedig valamelyik magas(abb).ha vezetékes a tied, akkor egyszerűbb, a vezetékesekenk magas prioritást adsz.
ha elszámoltam valamit, szóljatok!
ja, és persze alap dolgok, a root jelszavát megváltoztatni, a státusz lekérdezéséhez is jelszó kell, esetleg a router ip-jét is megváltoztatni, és ha csak vezetékesen vagy fenn, akkor a wlanról alapból letiltani az admin felületet.
-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Hókusz Pók #1964 üzenetére
Akülönböző gépek sávszélességét csak módosított szoftverrel oldhatom meg, nemde?
legjobb tudomásom szerint a gyáriban nincs benne ez a lehetőség, tehát igen. dd-wrt-ben lehet a 4 porton külön beállítani, prioritással.
1-2 jótanács:
- a kapcsolatok számát az alap 512-ről vidd feljebb, legalább 2048-ig.
- a QoS nagyon jó szolgálatot tud tenni, nélküle a torrentre 35kB/s-os korlátot kellett tenni, a netezés így is lassú volt néha. QoS bekapcsolása után 55-60k-val is mehet fel a cucc, nem lassítja túlságosan a netkapcsolatot. -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Hókusz Pók #1959 üzenetére
akkor mi meg visszakérdezünk: mire kell? ha csak simán megosztani a netet, semmi extra, akkor nem. ha pl. torrent 7/24-ben, mellette pl. netes játékok, dyndns-en keresztül saját weboldal, ftp-szerver, wlan titkosítással, QoS... akkor igen.
-
ngabor2
nagyúr
látni látják a notik a routert? tehát rejtett névvel megjelenik? bár win alatt nem tudom, hogy ez hogy működik, linux alatt kiírja, hogy ESSID: <hidden>, és csak akkor tud csatlakozni, ha megadom neki (ahogy kell). a baj az, hogy ennél a routernél azt se lehet mondani, hogy tegyél rá 3rd party fw-t, mert legjobb tudomásom szerint a butítás annyira sikeres volt, hogy erre nem megy fel olyan
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Rommel6600 #1945 üzenetére
nem akartam ilyen drasztikusan fogalmazni
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Rebel88 #1942 üzenetére
milyen fw? gyári? ezesetben olvasd el a mellékelt tájékoztatót. 3rd party? ezesetben olvasd el a mellékelt tájékoztatót. ha gyári, miért akarod cserélni?
hol csomagolom ki a fájlt amit letöltöttem?
egész pontosan mit töltöttél le, általában egy bin file szokott lenni, amit nem kell kicsomagolni. kicsit infódúsabb kérdésre sokkal érdemibb választ lehet kapni. -
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Cyberslider #1852 üzenetére
nálam csak dd-wrt felület van, ott a tárcsázási beállítások oldalán van, ott meg lehet adni a dns-eket. valszeg a gyárinál is.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Cyberslider #1848 üzenetére
a router tárcsáz? annál megy a háló? dns-ek be vannak állítva benne?
-
ngabor2
nagyúr
1 próba, ami nem kerül semmibe: fordítsd el az antennát, hátha. a gyári antennák oldalra szórják a jelet, lefele nem.
ha nem jó, akkor ap-val is megoldható, de az ap-t és a routert vezetékkel kell összekötni, ami nem tudom, mennyire megvalósítható.
a dd-wrt firmware-ben van dyndns, lehet az adóteljesítményt növelni. elérhetőség: lásd 1. hsz. -
ngabor2
nagyúr
válasz
xabolcs #1752 üzenetére
csak az a baj, hogy ha pl. telefonon felhívja az ember a bótot, hogy milyen sodimm ramjuk van, akkor sikítva elküldenek messzire, mikor a chipek típusáról érdeklődik az ember. ők úgy vannak vele, hogy sodimm-et max. notiba vesz az ember, ott meg jó eséllyel nem számít, hogy hány oldalon hány, és milyen chip van...
mikor én kerestem hasonló játékost, akkor is elég bután bírtak rám nézni... -
ngabor2
nagyúr
válasz
FireLord #1702 üzenetére
igen, abba. linkek az 1. hsz-ban.
Quentin: vissza lehet tenni az alap fw-t, ha megy a cucc. ha meg nem megy, akkor ők se tudják megnézni, hogy mi baja
amúgy a dd-wrt sokkal több infót ad ki a gépről, sokkal többféleképpen lehet kezelni. az alapban pl. nincs teljesítményállítási lehetőség, ssh, dyndns-ben se vagyok biztos (bár az lehet, hogy van), mmc-támogatás (jóhogy, ehez forrasztgatni kell). meg nekem néha összehalta magát a gyári. tehát ha ki akarod teljesen használni a kütyüt, akkor felesleges lecserélni az alap fw-t. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Quent1n #1698 üzenetére
nekem gl v 1.1 van. első dolgom volt dd-wrt firmware-t feltenni, azóta szinte gond nélkül használom. 3-4 fele osztja a netet, 2 helyre vezeték nélkül, egy wlan ap-nek, és egy vezetékesnek. torrent, ftp, net megy rajta. a router tárcsáz, tud dyndns-t, ezáltal pl. ide is linkelgettem cuccokat a saját gépemről.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
PrinczA #1679 üzenetére
ez GL, ugye? mert az 1.1-nél tart, az nagyon jó. a sima G-nél kell nézni, hogy a Version 5.1-nél ne legyen nagyobb.
ALI_G: ha megnézed az 1. hsz-ban linkelt összehasonlítást, rájössz, miért jobbak a régebbiek. az újabbakban felezték a memet és a flash-t, új chip, amit a 3rd party fw-k nem támogatnak, stb. -
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
mit szeretnél róla tudni? nem igazán tudok cikket, de eddig a legtöbbeknek bevált. amire figyelj oda:
- ha valóban komolyan akarod használni, akkor keress GL-t. ha alapabb dolgokra, akkor G-t, de lehetőleg 5.0, vagy előtti verziót vegyél (ez a macerásabb, mindenfele csak v7 van, az emg egy rakás nemjó.) -
ngabor2
nagyúr
válasz
FireLord #1656 üzenetére
- ha van irc-progi forrásba,
- és le is tudod forgatni erre a proccra
- és tudod is futtatni, ill. beállítani,
akkor megoldható. és mivel legjobb tudomásom szerint ez megoldható, ezért csak linuxos kézügyességeden, vagy megfelelő keresésen múlik.
biokill1: én is erre tippelek, csak időm nem volt még a sejtést bizonyítani. -
ngabor2
nagyúr
válasz
biokill1 #1647 üzenetére
lehet, hogy csak én vagyok a linux-megszállott, de nekem jó volt az mmc-re az ext2 is. külön előny, hogy nem vfat van rajta, mivel az sokkal kevesebbet tud, pl. nem igazán lehet rajta symlinkeket csinálni, ami az /opt esetén nagyon nem árt. win alá meg van progi, amivel az ext2-t tudod írni/olvasni, talán nem véletlen, hogy alapból kihagyták ezt a feature-t a cuccból.
viszont ha sikerül az sd-t is életre keltened, szólj, mert eddig nekem csak mmc-vel ment, sd-vel be se bootolt. igaz, nem cseréltem le az mmc.o-t. ha valakinek van sd-hez való mmc.o-ja dd-wrt v23sp2-höz, az üvöltsön. -
ngabor2
nagyúr
ez több dologtól függ:
- tudod hűteni a routert rendesen? ha igen, akkor erősítés ta plafonig, és egy jó nagy nyereségű omni botantennát eressz ki a tetőn.
- ha a hűtés megoldott, de tényleg csak körbe akarsz nézni, nem sok zséért, akkor egy biquadot forgass körbe.
- ha irányítottal messzebb akarsz látni, és anyagilag sincsenek nagy akadályok, akkor pl. egy yagi a te barátod.
minden pénz kérdése jelen esetben. -
ngabor2
nagyúr
válasz
mario28 #1557 üzenetére
nem okoztál kellemetlenséget, csak az ''öregeknek'' talán kicsit furcsa volt.
de úgy látom, nem vagy egy elveszett ember, megtaláltad a következő, ajánlott topikot. remélem választ is kapsz.
és egy reklámválasz: cseréld a routert a címbelire, hátha... persze semmi biztosíték, hogy működni fog. -
ngabor2
nagyúr
válasz
biokill1 #1514 üzenetére
igen, megvan. mobal jelezte, hogy mivel garis a kütyü, ezért inkább nem moddolja szét
pü-ben dobj egy postacímet, és repül.
mobal: megjött... csak ismét félreértés történt, nem jónekem laptopmem kellett volna, ami 1 oldalas, tehát 4 chip van rajta. ez normál desktop ddr, 8 chippel. tehát nem 16, hanem 8 bit a chipek (adat)szélessége.
-
ngabor2
nagyúr
van egy deglett kártyaolvasóm. ha valakinek kell sd-foglalt, az üvöltsön. (az elsőbbség mobalé, mert adott memóriát
)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
.Bukta.. #1503 üzenetére
bridge módot nem találtam, de asszem az adhoc pont erre való (ha hülyeséget mondtam, javítsatok ki).
3rd party fw-vel a teljesítmény is növelhető, 2 irányított antennával a 600m áthidalható. a router teljesen stabil, jól konfigolható, könnyen frissíthető. mármint a GL. a G az más kategória, az mind függ a verziószámtól. -
ngabor2
nagyúr
én is azért adtam oda hozzábbértőnek... aztán mikor láttam, hogy tiszta forrasztási helyek vannak (led lába, előre kiképzett földpont), akkor rájöttem, hogy ezért felesleges volt parázni. a membővítés... na az szebb játék, oda már tényleg kell a tapasztalat és a biztos kéz.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
iceman1024 #1495 üzenetére
igen, a routerbe be lehet építeni egy sd/mmc kártyaolvasót. az ftp-zés/torrentezés ezek után gép nélkül is mehet, persze az elindításához valami gép kell, amiről be tudsz lépni a routerbe.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
iceman1024 #1493 üzenetére
hanyas G volt? mert ha 5 előtti, akkor valóban lehet GL-lé alakítani. az ftp-t/torrentet valóban ki lehet vitelezni, annyi a bibi, hogy nem usb, hanem mmc-kártya kell hozzá. nekem be van építve, sajnos 2GB-os SD-vel nem volt hajlandó bebootolni a gép, de 1GB-os MMC-vel megy. torrenttel nem próbálkoztam, a http félig megy, az ftp-t pedig egy pár próbálkozás után feladtam, mert késő volt. a leírás szerint mind működésre bírható. pár oldalt visszaolvasol, és megtalálod a leírásokat.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Rommel6600 #1470 üzenetére
utána rájöttem, csak nem töröltem az eredeti szöveget... a lustaság nagy úr
-
ngabor2
nagyúr
egy újabb provokatív kérdés: valaki próbált már 1 GB-nál nagyobb sd-kártyát betenni a routerbe? 1 GB-os mmc-vel megy rendesen. most betettem egy hibátlan, ext2-re formázott 2GB-s sd-t, erre nem volt hajlandó a wlant felkelteni, csak villog össze-vissza.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Rommel6600 #1464 üzenetére
miért ne? ha már linuxos fw van rajta, akkor alternatíva a ''normál'' pppoe kliens mellett. hogy valódi értelme van-e, azt nem tudom.
pr0bi: ha nem csak az első mondatot olvasod el, akkor az rp-re is ott a válasz
mod: ja, hogy te is ezt mondtamég nem hat a kávé
-
ngabor2
nagyúr
a gugli a mi naaagy barátunk.
PPPoE (Point-to-Point Protocol over Ethernet) is a protocol used by many ADSL Internet Service Providers. Roaring Penguin has a free PPPoE client for Linux and Solaris systems to connect to PPPoE service providers.
az stp-re igazán ide illő dolgot nem találtam, vagy nem akarok hülyeséget írni.
xabolcs: valóban nem hülyeség... csak ha úgy deglik meg a rencer, hogy első körben a wlant rántja magával, akkor onnantól kezdve igen nehéz használni. ugyanis a szomszédhoz kábelen megy a net, de itthon 2 gépre is rádiómadzagon... úgyhogy azok elvesztek resetig. -
ngabor2
nagyúr
úgy tudja a router osztani a netet, hogy ő is csak kapja wlanon, és tovább is wlanon kellene küldenie? asszem ez a repeater mód. de ilyen beállítást nem találtam benne.
a 2 antennán teljesen különböző forgalmat meg legjobb tudomásom szerint egy időben nem lehet folytatni. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Rommel6600 #1453 üzenetére
ha csak az ssh megy, akkor még mindig ott az scp.
ipkg-opt list | grep ftp
itt találsz ftp-szervereket.
vagy pl. a gépre feldobsz egy hótegyszerű ftp-szervert (gyakorlatilag minden oprendszerre van), elég beállítani hogy anonimként el lehessen azidőre érni, és a routeren van asszem alapból ftp-kliens. ha nincs, akkor fel kell rá dobni egyet. ha sdmod még nincs is, jffs talán van, annyi helynek elégnek kellene lennie.
sőt, a legegyszerűbb: scp. ez ssh-kapcsolaton keresztül másol. a putty is tudja, ha azt használod, de van kifejezetten csak erre írt alkalmazás is, a google valszeg meg fogja találni.
(most nem leszek egy pár óráig gépközelben, ha nem boldogulsz, akkor utána segítek. akár msn-en is, úgy gyorsabb.) -
ngabor2
nagyúr
válasz
Rommel6600 #1451 üzenetére
elmenteni, pontosabban gondolom valahova átmásolni pl. ftp-vel, vagy webszerveren keresztül, vagy tftp-vel, vagy bármi módon ,amivel egy file tartalmát egy másik gépre át tudod tenni.
kitörölni:
rm nvrambackup.txt -
ngabor2
nagyúr
válasz
Rommel6600 #1448 üzenetére
hogy ssh-val hogyan lehet, azt nem tudom. otthon megnézem majd, hogy mi van az nvram-ban (az 1. lan portot lekorlátoztam), és beteszem ide.
valszeg oda mentette a backupot, ahol voltál. ha ott nincs... akkor indíts hajtóvadászatot utána:
find / -type f | grep nvrambackup.txt -
ngabor2
nagyúr
válasz
Rommel6600 #1446 üzenetére
nvram list
ez kiad mindent.
a portoknak qos-nél lehet adni sebességet és prioritást is.
vajon visszaírni is lehet valahogy? tehát szénné konfigolom a rendszert, időnként elmentem az nvram beállításait. mellényúlok, amin rossz esetben csak a reset segít (kizárom magam mind az ssh-ból, mind a gui-ból, mind a telnetből... így necces, tudom), utána valami egyszerű módon vissza lehet mindent írni az nvram-ba? -
ngabor2
nagyúr
válasz
xabolcs #1432 üzenetére
ez viszont absz nem működ nálam
gondolom a -p a portot a -h a web indulókönyvtárát jelölné. 8081-re és /opt/share/www/lighttpd/-re állítva, majd az iptables-t futtatva egy csonka dd-wrt ablak jön be.
újabb próba: feltettem a thttpd-t, kicsit módosítgattam a konfigot. [link] bejön valakinél? -
ngabor2
nagyúr
válasz
xabolcs #1430 üzenetére
akkor már tippem sincs, mit lehetne csinálni. ''bentről'' bejön, de szerinte mvalahol átfordítja belső címre, hiába webcímmel írom.
no, akkor a probléma: fenn van a lighttpd (ipkg-opt). az alap portja a 8081. a routeren ki is van engedve port forwarddal, a 192.168.1.1-re irányítva, ugyan úgy 8081-es portra.
web@router 8081 Both 192.168.1.1 8081 [X]
dyndns beállítva ngabor2.dyndns.org-ra. bentről a ngabor2.dyndns.org:8081-re bejön a szöveg: lighttpd server is running.
de ha kintről próbálja valaki, akkor semmi.
hozzátartozik, hogy más elvileg megy, a 80-as porton is ki van engedve az egyik gépről egy webszerver, ami kintről másnak is elérhető. csakúgy, mint az ssh és egy ftp-szerver.
ötletek? -
ngabor2
nagyúr
válasz
xabolcs #1418 üzenetére
hú... kipróbáltam ezt az optware-es játékot... naggyon jó!
fut a webszerver ([link] valaki ellenőrizze le kintről, hogy valóban megy-e nála is... thx), van mc, abban megy az ftp. ftp-szervert egyelőre még nem tudtam beizzítani, de ha a web megy, az első körben elég.
VoreX: nálam is T-vel van párosítva. egy darabig az elején a gyári fw-vel használtam, aztán váltottam dd-wrt-re. a kapcsolat minőségében nem volt változás, viszont sokkal többmindent meg lehet csinálni vele. -
ngabor2
nagyúr
válasz
xabolcs #1416 üzenetére
valóban nem sokszor akarom cserélgetni, utánaolvasok ennek. gondolom a dd-wrt-nél nem bonyolultabb az openwrt kezelése se.
1.5M az egész? nem sokno, holnap átrágom magam a wikin, hogy hogy megy a frissítés dd-wrt-ről, aztán hajrá.
a notiram maradékát pedig küldöm, ha winnernek sikerül beépítenie, akkor majd jól megkeresitek egymást
mod: most nézem, ipkg van a dd-wrt-ben is. működhet akár itt is ez a lighttpd? -
ngabor2
nagyúr
válasz
xabolcs #1413 üzenetére
no, megvan a hiba, fordítva adtam meg a portokat. így már megy, köszi.
az sdmod-ra: a kártya volt a hibás. kicserélve egy hibátlan mmc-re rendesen működik. köszi ismételten.
újann kérdés: ftp... az ftpget -v -u user -p pass 192.168.1.3 /home/ngabor/file /mmc/file látszólag fut, be is lép az ip-vel jelölt gépre, amjd kilép.
semmit nem szed át.
a lényeg az lenne, hogy hogyan tudok átpakolászni cuccokat a routerben levő mmc-re? tftp? ahoz a router oldalán kell valami?
mod: megvan... scp az én barátom.
next chapter... web szerver:
killall httpd
cd /www
httpd -p 81 -h /www
cd /mmc
httpd -h /mmc
/usr/sbin/iptables -I INPUT 1 -p tcp --dport 80 -j logaccept
az /mmc-ben van egy file (nvram.txt), de a próbált http://192.168.1.1/nvram.txt nem igazán akar bejönni...
ezen [link] szerint csináltam, az Info.htm-et kihagytam, mert a piros cucc azt monta, hogy nem kell. vagy félreértelmeztem? -
ngabor2
nagyúr
újabb érdekes kérdés (még lesz egy pár
): a routerre (gl v1.1, dd-wrt v23 sp2) 2 gép kapcsolódik. mindkettőnek fix ip-je van, pontosabban static dhcp. a routeren dyndns van, az egyik gép szépen el is érhető kintről port forwarddal (ftp, http, ssh). csakhogy a másik gépre is feldobtam egy ftp-szervert. az is a 21-es porton ül, de természetesen másik belső ip-n, hálón belül el is érem. meg lehet csinálni valahogy, hogy kintről, más portszámmal azt is elérjem? port forward? pl. ha a 2121-es portra akarom tenni, akkor melyik részre mit írjak? úgy tűnik, hogy a daemon (pure-ftpd) portjának átírása macerásabb, vagy jól eldugták.
-
ngabor2
nagyúr
köszi mindkettőtöknek a segítséget. nem akartam resetelni, de mivel hibás sd-kártyát sikerült beletenni, ezért kénytelen voltam. ha engedéyleztem az sd-t, aztán ssh-ztam, vagy telneteltem, eldobta a wlant. a resetre is elég nehezen jöttem rá, hogy nem elég nyomni a reset gombot, hanem a táp ráadásakor kell azt benyomni, és megvárni, mire másodjára is elkezd villogni a power led. a lényeg, hogy már működik.
még annak fogok utánajárni, hogy hogyan lehet a web - és ftpszervert értelmesen életre kelteni benne, de addig nem kérdezek. a torrentről letettem, de mivel egyre több dolgok linkelek ki, ezért jó volna, ha nem függene a nagygéptől a dolog. -
ngabor2
nagyúr
érdekes probléma... állítgattam a webes felületen a dd-wrt-t (wrt54gl v1.1), és sikerült a 192.168.1.1 webelérését letiltanom, legalábbis úgy tűnik... ssh-val be tudok lépni, resetelni nem szeretném, mert jópár órámba beletellt, mire mindent beállítottam (mac szűrés, port forwardok, stb). valaki tudna mondani valami okosat, hogyan tudom ezeket visszahozni?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Rommel6600 #1394 üzenetére
aki nem tudja, hogy a tomato, vagy a dd-wrt jobb nála.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
xabolcs #1379 üzenetére
ha nem akarok könyékig a forrásba belenyúlni, akkor 16-bites chip kell. legalábbis én így értelmezem. akkor meg marad a 128 megás modulról levarázsolt 32 megás chip. olyat kapok mobaltól, amiből csak 1 lesz elhasználva. ha sikerül, és érdekel, a többi eljut majd hozzád is
asszem a forrasztós videót is te linkelted. azóta van ónszívó harisnya is már itthon, ''hivatalos'' is egy darab, meg régi hálókábelről leműtütt rézharisnya is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest