Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunreal
tag
Sziasztok!
Még új vagyok itt, eddig még nem találtam választ a kérdésemre. Remélem valakinek van valami sütnivalója, mert nekem már elfogyott..
Na szóval:
Van nekem egy Linksys WRT54G (5. generációs) routerem. A legújabb gyári firmware frissítve. Kábellel megy a gépembe.
Tehát:
Adott egy program vagy egy játék, példa okáért mondjuk Counter-Strike. Ha szeretném lekérni az összes szervert, akkor elmegy kb. 100-150 darabig és meghal. Hiába kattintok bármely szerverre, ilyen 2000MS-t ír ki és nem tud csatlakozni. Várnom kell kb. 1 percet és újból tudja pingelni a szervereket. Ha valaki ismeri az 'All seeing eye programot', akkor abban is ugyanezt műveli, ha pár száz szervert megpingel. (Itt is ha eléri azt a kritikus ping mennyiséget, akkor olyan 1 percig letilt és semmit sem tudok csinálni. Összes szerver halott ilyenkor és belépni se lehet sehova.) Ha pedig mondjuk letöltök egy proxy listát és egy programmal gyorsan szeretnék rajta végigmenni, hogy melyik jó még, akkor megcsinál belőlle pár százat és a többit rossznak mutatja. Ahogy eltelik az a bizonyos nem tudom hány másodperc vagy perc, akkor megint életre kell. A routerben kikapcsoltam szinte mindent már.
Ezelőtt egy másik (SMC) router használtam, de azzal semmi gond nem volt. Annyi szervert találtam, amennyit csak lehetett.Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, HuNReal
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hobby elektronika
- PlayStation 4
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest