- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunreal
tag
Sziasztok!
Még új vagyok itt, eddig még nem találtam választ a kérdésemre. Remélem valakinek van valami sütnivalója, mert nekem már elfogyott..
Na szóval:
Van nekem egy Linksys WRT54G (5. generációs) routerem. A legújabb gyári firmware frissítve. Kábellel megy a gépembe.
Tehát:
Adott egy program vagy egy játék, példa okáért mondjuk Counter-Strike. Ha szeretném lekérni az összes szervert, akkor elmegy kb. 100-150 darabig és meghal. Hiába kattintok bármely szerverre, ilyen 2000MS-t ír ki és nem tud csatlakozni. Várnom kell kb. 1 percet és újból tudja pingelni a szervereket. Ha valaki ismeri az 'All seeing eye programot', akkor abban is ugyanezt műveli, ha pár száz szervert megpingel. (Itt is ha eléri azt a kritikus ping mennyiséget, akkor olyan 1 percig letilt és semmit sem tudok csinálni. Összes szerver halott ilyenkor és belépni se lehet sehova.) Ha pedig mondjuk letöltök egy proxy listát és egy programmal gyorsan szeretnék rajta végigmenni, hogy melyik jó még, akkor megcsinál belőlle pár százat és a többit rossznak mutatja. Ahogy eltelik az a bizonyos nem tudom hány másodperc vagy perc, akkor megint életre kell. A routerben kikapcsoltam szinte mindent már.
Ezelőtt egy másik (SMC) router használtam, de azzal semmi gond nem volt. Annyi szervert találtam, amennyit csak lehetett.Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, HuNReal
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eBay
- Linux kezdőknek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő