- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
szia..
azokat amit az elözöekben irtad csinald végig,aztan..
az ébresztendö gépnek adj fix IP cimet.
lépj be a router adminba
a services fülön a "statikus bérlet" nél rendeld össze az ébresztendö gép MAC cimét a gép fix IP címével.
ezutan az administracion/WOL fülön az elérendö hostok-nál megjelenik a statikus bérlettel biró (éberesztendö) gép. ott teszel egy pipát mellé.. az alatta lévő WOL-cimeknél add hozzá az állomást MAC cim /állomásnév/üzenetszóras 192.168.1.255. Ezutan megjelenik a felvett állomás mellette az "ébresztés" gombbal (wake up asszem, nekem magyar a kezelöfelület és most nem tom angolban mit is ir ))
asszem még egy port átiranyitast is fel kell venni a gép fix IP ciméhez rendelve (protokol UDP legyen) nekem legalabbis fel van véve ez is..
én igy csinaltam és müködik (amig statikus bérlet nem volt hozzárendelve, addig nem volt jo) ha dyndnsel belépek a ruoterbe akarhonnan, az administracion/WOL fülre lépve megnyomva az ébresztés gombot, a gép bekapcsol kikapcsolt állapotból is.
logmein-el érem el magat a gépet miutan bekapcsolt és azzal ki is tudom kapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Wise (ex-TransferWise)
- Formula-1
- Milyen SSD-t vegyek?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- További aktív témák...
- RETRO CPU-k , asztali és notebook!
- Acer Nitro V 15 i7-13620H / RTX 4060 / 32GB RAM / 1TB SSD 1 éves, számlás, hibátlan + AJÁNDÉK
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest