- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
itt szenvedek a wrt54gl v2.1-gyel, rajta dd-wrt v23sp2. a problémám a következő:
- vagyok rajta wlanon 2 géppel, amik közül az egyiknek nagy prioritás kellene, gyakorlatilag akadás nélkül tudjak netezni, skype-olni, és minél nagyobb sávszéllel torrentezni. a másik wlanos gép csak néha beszélget, az nem sok vizet zavar.
- van lanon egy másik gép, ami szintén annyit beszélne, ami a csövön kifér... csakhogy ezt erőteljesen az én (meg a wlan) rovására teszi. próbáltam már qos-t, de semmilyen párosítás nem volt hajlandó értelmesen bejönni. mindig a lanos gép kapja a nagy prioritást, hiába állítom be a saját mac-emet premium kategóriára, éppcsakhogy csorog lefele az infó, miközben a lan led villog, mint az őrült.már az adott lan-port forgalmát is lekorlátoztam, de mivel csak egyben lehet, ezért nem sokra megyek. igazából a felfele menő sávszélességét kellene korlátozni, mivel azt veszi el leginkább, de erre külön opciót nem találtam. ötletek?
a v24-re váltást valamikor hét végre tervezem, ha van értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest