- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haspók
csendes tag
Sziasztok!
Vettem 2db WRT54GL routert. Mindkettőn fw-t frissítettem DD-WRT standard van rajta.
Az egyik a NET-en lóg és AP-módba van kapcsolva, MAC szűréssel, DHCP kikapcslova.
A másik wrt-t sehogy sem tudom rávenni arra, hogy kliensként is működjön. Odáig eljutottam, hogy konnektálnak de egy deka hasznos bit sem egy egyik irányba sem. WDS módban érdekes megy, de ezt nem akarom használni mert van még 1 Asus W-LAN kártyám amivel tökéleteses müködik.
Valaki árulja el nekem mit qrhattam el, hogy nem tudok a WRT54GL-el kliensként kapcsolódni a másik GL-hez!!?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest