- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatnot
őstag
Benro március 7-én kickstartert indít egy új, intelligens állványhoz, ami, többek között, állítólag arra lesz képes, hogy saját magától vízszintesbe állítja a kamerát.
https://www.benro.com/en/campaign/theta.html -
whatnot
őstag
250ezer a Peak Design Travel Tripod Carbon az Alzánál és a Mall.hu-n.
137ezer az alu. -
whatnot
őstag
Ma délelőtt rendeltem meg.
Leofoto LS-325C + LH-40 mellett döntöttem.
A thecentercolumn.com oldalon néztem stabilitási értékeket, ill. ami számított, az a magasság. Ezt ha kell, a középső oszloppal 186cm-ig fel lehet hozni.
Persze nagyobb és nehezebb, mint a PD TT CF, de stabilabb is, magasabb is és 130ezerrel olcsóbb.
Egyébiránt a súly kevésbé izgat. 90kg vagyok és részben erőemelés edzéseket csinálok, így engem a pár száz gramm súlycsökkentés nem hat meg. -
whatnot
őstag
Hobbi célra keresek állványt. Hosszútávú tervek szerint a legnehezebb szett kb. 3,2kg-t nyomna, így ennek megfelelően vennék már most állványt.
Max. 100-120ezer környékét még bevállalom, ha van értelme. 250ezres Gitzo talán már túl drága, de ha annak van értelme, akkor kivárok és spórolok. Feleslegesen nem költenék rá, akkor inkább objektívre spórolnék.
Cél: többnyire táj és éjszakai város fotózás. Ritkábban sport, esetleg madárles.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest