- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santiagain
őstag
válasz
kiskornel #3179 üzenetére
"Középtengely mentén csavarni lehet. 7kg az a biztonságosan rátehető tömeg..."
Arra gondolsz, hogy elforgatható a tengely mentén? Ez miért lenne gond? Döntött középoszloppal csak 5kg. Azt viszont tudja is. Van hozzá egy "kőtartó is". Egy zsák, amivel ellensúlyozni lehet.
-
Santiagain
őstag
válasz
eastsider #3174 üzenetére
Így már OK! Bár az ND mindegy. Állványt leginkább a hosszabb záridős képekhez vesz az ember. Ekkora cucc alá 60-ból már bőven lehet válogatni. Általában úgyis mindenki azt a márkát ajánlja, amit használ. A nevesebb gyártókkal nem nyúlhatsz mellé. Talán a Manfrotto van picit túlárazva, de ez egyéni vélemény.
Én Vanguard Alta Pro 263AT-t használok SBH-100-as fejjel. Kihajtható, kivehető-fellógatható középoszlopos. Masszív darab. D7k-t és 70-200-at gond nélkül megtartja. Ha jól tudom, újonnan valamivel 60 alatt van.
-
Santiagain
őstag
válasz
eladodslite #2867 üzenetére
DSLR alá egyik sem ajánlott. Ezek az olcsó állványok elég instabilak. Hasonló árkategóriával nekem az a tapasztalatom, hogy maximum szélcsendben megfelelőek, de a középoszlopot akkor sem célszerű kihúzni.
-
Santiagain
őstag
válasz
eladodslite #2865 üzenetére
Mi alá kéne?
-
Santiagain
őstag
válasz
Fandango #2850 üzenetére
Én közel fél éve ugyanezt használom teljes megelégedéssel. Egy nagy hátránya van. Nem jön utánad, hanem neked kell cipelni.
Van néhány apróság, amik nagyon hasznosak tudnak lenni. A lábakon egy, a fejen 2 vízszintmérő is van. A lábak végén lévő gumigömböket betekerve előjönnek a tüskék, valamit a fejen van fokmérő is.
A dönthető, kivehető középoszlop egy normális állványnál alap. Itt is jelesre vizsgázik.
Hogy ár/érték arányban hogyan viszonyul a többi állványhoz, az nem tudom megmondani, mert én kihagyhatatlan áron jutottam hozzá, de nagyon jó kis szerkezet. Nem véletlenül kapott TIPA matricát.Nagyobbal nem próbáltam, de D7k+70-200-at gond nélkül megtartja.
-
Santiagain
őstag
válasz
Real_Necro #2609 üzenetére
Teherbírásról nem sok szó esik. Azért odaírták, hogy kamera nélkül ennyi.
-
Santiagain
őstag
válasz
Real_Necro #2575 üzenetére
Up-Rise, hányas? A 43-ban már púposodik az oldala váz + 70-200 kombóval (kb 80-200 hossz). Le is kellett cseréni 46-ra. Még szerencse, hogy jól szálltam ki a régiből és sikerül lealkudni az újat 30-ra a 220Volt-nál.
Egyébként miért ragaszkodsz a 80-200-hoz? Sigma HSM II-est egész jó áron lehet venni mostanában.
-
Santiagain
őstag
válasz
Real_Necro #2572 üzenetére
Ne tépelődj az állványtáskán. Vegyél olyan tatyót, amire rögzíthető az állvány. A 80-200-hoz úgy is kell egy nagy táska.
Nekem most 7.5 kg a hátizsákom (indulok és lemértem) laptop, vaku és szűrők nélkül. Igaz, van benne sapka és kesztyű.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest